Mainos

Tuoreen äidin kannustava esimerkki: Timmeimmänkään naisen vartalo ei palaudu raskaudesta heti

Timmikään vartalo ei palaudu synnytyksen jälkeen saman tien entiselleen.

Revie Schulz, Crossfit Babes -salin omistaja, synnytti tyttärensä kuusi viikkoa sitten. Ja vaikka Lexington-vauva on ulkona maailmassa, Schulzin vatsa ei ole palautunut entiselleen.

Tuore äiti jakoi Instagram-tilillään ennen- ja jälkeen-kuvat vatsastaan viestittääkseen kaikille, että raskauden jälkeisestä vartalosta ei kannata ottaa paineita.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Schulz muistuttaa, ettei pyykkilautavatsan tarvitse olla paikoillaan heti, kun jälkeläinen on saatu ponnistettua ulos. Vauva-arkeen ei myöskään tarvitse mahduttaa treenejä.

– Olen saanut itseni kiinni katsomasta vatsaani useita kertoja. Olen huomannut tunteneeni oloni surulliseksi ottaessani kiinni tuosta löysästä ihosta, joka ennen oli tiukka, arveton ja kiinteä, nainen tunnustaa ja sanoo, että on ihan normaalia olla tästä muutoksesta pahoillaan.

Schulz sanoo ymmärtävänsä, ettei hänen vartalonsa palaudu entiseen supertimmiin kuntoonsa varmaan koskaan, mutta se on parempi monilla muilla tavoin.

Äiti kehottaa kääntämään katseen lapseen, jos paha olo valtaa mielen.

– Katso. Katso, mitä olet luonut. Milloin tahansa, kun katson Lexiä, onnellisuus huuhtoo ylitseni. Vartaloni on uskomaton. Ja niin on sinunkin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde:  Someecards

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.