Keskimääräinen peniksen pituus saattaakin olla lyhyempi kuin luulet – lääkärin teoria otettu ilolla vastaan: "Minun tarvitsi kuulla tämä"

Keskivertopeniksen mittaa on tutkittu jonkun verran, mutta tämän lääkärin mukaan tutkimustuloksiin ei kannattaisi sokeasti luottaa.

Yli 7,3 miljoonaa seuraajaa TikTokissa omaava "somelääkäri", plastiikkakirurgi Anthony Youn nousi hiljattain otsikoihin muistutettuaan seuraajiaa nenän koon ja peniksen pituuden välisestä yhteydestä.

Nyt Younista puhutaan jälleen, ja jälleen kerran teemana on peniksen pituus. Tällä kerralla Youn lohduttelee seuraajiaan sillä, että keskimääräinen peniksen pituus saattaakin olla lyhyempi kuin moni luulee, kertoo muun muassa New York Post. Youn julkaisi videon vastineena videolle, jossa eräs nainen kertoi suosivansa keskivertopituista penistä "eli 13-senttistä tai pidempää".

Youn huomauttaa, että vaikka tutkimukset todella osoittavatkin erektiossa olevan peniksen keskimääräiseksi pituudeksi 13 senttiä ja rapiat – esimerkiksi erään laajan brittitutkimuksen mukaan keskivertopenis on erektiossa 13,12 senttimetriä – todellinen pituus voi olla lyhyempi.

 – Todellinen pituus on luultavasti vähemmän kuin se, koska useimmat pienen peniksen omaavat miehet eivät luultavasti suostuisi olemaan osa noita tutkimuksia, Youn perustelee.

Jos Younin arvio pitäisi paikkansa, tarkoittaisi se sitä, että tulokset olisivat jokseenkin vääristyneitä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

"Minun tarvitsi tietää tämä"

Videota on katsottu liki puoli miljoonaa kertaa. Vaikka Younilla ei olekaan esittää mitään todisteita tavallaan loogiselle väitteelleen, moni on ottanut lääkärin teorian ilolla vastaan.

 – Olet oikeassa. En suostunut niihin tutkimukseen, vitsaili eräs kommentoija.

 – En minäkään, vitsaili Youn itse.

 – Tunnen oloni paremmaksi itsestäni nyt, kiitos, kiitteli eräs. 

 – Minusta tuntuu, että minun tarvitsi tietää tämä, kiitos, kommentoi yksi ilahtunut.

Omaan penikseen kannattaisi yrittää suhtautua lempeästi, sillä tyytymättömyydellä on seurauksensa. Vuonna 2017 Archives of Sexual Behavior -julkaisussa esitelty tutkimus paljastaa, että iso osa miehistä on tyytymätön erityisesti peniksensä mittasuhteisiin. Tyytymättömyys omaan penikseen vaikutti myös toimintaan makuuhuoneessa. Tyytymättömät miehet raportoivat sukupuolielimiinsä tyytyväisiä miehiä epätodennäköisemmin aktiivisesta seksielämästä. Tutkijoiden mukaan on mahdollista, että tyytymättömyys voi aiheuttaa ahdistusta, joka puolestaan vaikuttaa kyvykkyyteen makuuhuoneen puolella. 

Kolme miesten suosimaa seksiasentoa 0:30
Videolla kolme miesten suosimaa seksiasentoa.

Lue myös:

    Uusimmat