Emilia Bottas on historiaa – ex-uimari otti avioeron jälkeen tyttönimensä takaisin

Ex-uimari tunnetaan nykyään nimellä Emilia Pikkarainen.

Viime vuoden lopussa kohistiin, kun unelmaparina pidetty formulakuljettaja Valtteri Bottas ja ex-uimari Emilia Bottas ilmoittivat erostaan marraskuun lopussa. Molemmat julkaisivat Instagram-tileillään tunteikkaat eropäivitykset.

Ex-pariskunta ei kiirehtinyt avioerohakemuksen kanssa, vaan he jättivät sen yhdessä Helsingin käräjäoikeuteen juuri ennen joulua. Bottakset hakivat avioeroa välittömästi ilman harkinta-aikaa ja se heille myönnettiin tämän vuoden alussa, sillä he asuivat koko liittonsa ajan eri maissa – Valtteri Monacossa ja Emilia Suomessa.

Avioeron jälkeen ex-uimari on kaikessa hiljaisuudessa ottanut tyttönimensä takaisin ja samalla vaihtanut sometileilleen uuden, mutta tutun nimen Emilia Pikkarainen.  

Valtteri oli viime viikonloppuna otsikoissa, kun australialaislehti uutisoi formulakuljettajan lomailleen pyöräilijä Tiffany Cromwellin kanssa Australiassa.

Kaksikko ei julkaissut someprofiileissaan toisistaan kuvia, mutta kaikesta päätellen he viihtyvät hyvin yhdessä. He ovat viettäneet aikaa muun muassa aikaa haibongausreissulla, josta retken järjestänyt yritys laittoikin kuvan Twitteriin.

Lue myös:

    Uusimmat