Mainos

Tällainen käytös on sopivaa seksin jälkeen

Mitä sinä teet kiihkeän hetken jälkeen? Käännät kylkeäsi vai halailet toista rakastuneen elkein? Tarkista oma seksietikettisi!

Herrasmiehen hiljaisuus lakanoiden välissä peuhaamisen jälkeen voi tehdä naisen epävarmaksi. Kun olette juuri jakaneet intiimin kokemuksen, on luonnollista että toinen haluaa ylläpitää tuota arvokasta hetkeä ja läheisyyttä puhumalla, suutelemalla ja halailemalla. Miksi siis niin monet miehet orgasminsa saatuaan a) kääntävät kylkeään b) näyttelevät kuollutta c) polttavat tupakan tai d) tilaavat pizzan?

Yksi syy voi piillä miehen biologisissa muutoksissa hänen saatuaan orgasmin. Toisin kuin nainen, mies rauhoittuu ja "viilenee" paljon nopeammin. Hänen kiihottuneisuuden tilansa eli edesottamuksensa tipahtaa hetkessä. Nainen kokee tämän eri tavalla: nainenhan voi saada montakin orgasmia.

Älä säikähdä, jos mies muuttuu mahtisonnista hetkessä velttoveikoksi, se ei ole ajattelemattomuutta, vaan tyhjyyden tunnetta. Jos tunnet olosi hylätyksi, sano siitä partnerillesi! Keksikää yhdessä keino, miten molempien mieli pysyy hyvänä seksin jälkeen.

Älä nosta kissaa pöydälle juuri seksin jälkeen, vaan puhukaa aiheesta silloin, kun vaarana ei ole tuntea syyllisyyttä tai noloutta – tai väsymystä. Jos seksin jälkeinen hellyys ja huomiointi jää pois siksi, että toinen väsähtää, aikaistakaa intiimiä hetkeänne älkääkö tarttuko toisiinne vasta sitten kun ulkona on pilkkopimeää!

AVA

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.