Mainos

Tällä hauskalla nimellä prinssi Georgea kutsutaan koulussa: "Hän on erittäin suosittu"

Britannian prinssi Georgen luokkatovereilla on viisivuotiaalle prinssille oma lempinimi.

Kolmantena Britannian kruunun perimysjärjestyksessä oleva prinssi George on saanut uuden lempinimen koulussa.

Viisi vuotias George käy Etelä-Lontoossa sijaitsevaa Thomas's Battersean koulua, jossa hän on jo yli puolivälin ensimmäistä kouluvuottaan. Samaa koulua käyvän oppilaan vanhempi on paljastanut brittimedialle, että koulun muut oppilaat ovat antaneet Georgelle suloisen lempinimen P.G., joka tulee luonnollisesti sanoista "prince George".

– Hän on erittäin suosittu koulussa ja hänellä on paljon ystäviä, eikä hänestä ole tehty isoa numeroa, Georgen koululaisen vanhempi kertoi.

Tietojen mukaan Georgen kouluun kuljettaa useimmiten joko hänen äitinsä herttuatar Catherine tai hänen isänsä prinssi William. Kuninkaallisparin kerrotaan olevan hyvää pataa koulun muiden lasten vanhempien kanssa. Vanity Fair -lehden mukaan Georgen koulukavereihin kuuluu myös hänen serkkunsa Maud Windsor, joka on lordi Freddie Windsorin ja Sophie Winkelmanin lapsi.

George saanee ensi vuonna lisää sukulaisseuraa kouluunsa, kun hänen pikkusiskonsa prinsessa Charlotte aloittaa koulun. Charlotten on määrä aloittaa opinnot Thomas's Battersean koulussa tämän vuoden syyskuussa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja