Prinsessa Charlotte astelee koulutielle – tällä nimellä häntä kutsutaan

Prinsessa Charlotte aloitti tänään koulun Thomas’s Battersean yksityiskoulussa 1:12

Prinsessa Charlotte astelee pian koulutielle.

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen tytär prinsessa Charlotte aloittaa tällä viikolla koulutiensä. Neljävuotias pikkuprinsessa seuraa isoveljensä prinssi Georgen jalanjäljissä Thomas’s Battersean kouluun.

Kun kuninkaalliset lapset menevät kouluun, heitä kohdellaan samalla tavalla kuin muitakin lapsia. Heitä ei puhutella prinsseiksi ja prinsessoiksi, vaan he alkavat käyttää sukunimiä.

Koulussa käytettävä sukunimi muodostetaan perinteisesti isän tittelistä. Prinssi Harry ja prinssi William tunnettiin koulu- ja armeijavuosinaan Harry ja William Walesina, sillä heidän isänsä on Walesin prinssi Charles. Samasta syystä prinssi Williamin eli Cambridgen herttuan poika käy koulua nimellä George Cambridge. Todennäköisesti Charlotte saa saman sukunimen.

Kuninkaallisen perheen oikea sukunimi on Mountbatten-Windsor, mutta sitä harvoin käytetään arjessa.

Hovin sisäpiiristä kerrotaan, että Charlotte odottaa jo malttamattomana kouluun pääsyä.

– Hän ei malta odottaa, että pääsee Georgen kanssa isoon kouluun. Hän on tosi innoissaan siitä kaikesta, lähde on paljastanut People-lehdelle.

– Heillä on pieni ikäero ja he viettävät paljon aikaa yhdessä. Leikkitreffit muiden kanssa voivat olla haastavia, joten he ovat oppineet tukeutumaan toisiinsa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat