Prinssi George seuraa äitinsä jalanjäljissä – herttuatar Catherinen raskas koulumenneisyys julki: "Hän näytti laihalta ja kalpealta"

Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana 0:25
Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana

Herttuatar Catherinen kouluaikojen kokemukset voivat vaikuttaa prinssi Georgen kouluvalintoihin tulevaisuudessa. 

Prinssi Georgen uskotaan poikkeuksellisesti seuraavan äitinsä jalanjäljissä koulutiellään. 

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kerrotaan kaavailevan pikkuprinssin tulevaksi opinahjoksi Marlborough Collegea Wiltshiren kreivikunnassa. Valinta on erikoinen, sillä prinssi William ja prinssi Harry ovat kumpikin käyneet perinteikkään Etonin koulun, ja kuninkaallisen perheen muut miehet Gordonstounin. 

Marlborough Collegella on kuitenkin perheelle erityinen merkitys: herttuatar Catherine opiskeli siellä itse. Hän siirtyi Marlborogh'hun kesken lukuvuoden vuonna 1996 jouduttuaan kiusatuksi aiemmassa koulussaan. 

– Ilmeisesti häntä oli kiusattu pahasti ja hän todellakin näytti laihalta ja kalpealta. Hänellä oli hyvin vähän itseluottamusta, kertoo herttuattaren luokkatoveri ja hyvä ystävä Gemma Williamson

Catherine kärsi koulujen vaihdon aikaan myös pahasta ihottumasta stressin takia ja oli arka oppilas, mutta sopeutui uuteen kouluun nopeasti.

Tuleva kuninkaallinen sai myös joukon ystäviä, joiden kanssa on edelleen läheinen. Catherinen kerrotaan esimerkiksi osallistuneen monen häihin ja pyytäneen heitä lastensa kummeiksi. 

Lähteet: Daily Mail, Express

Lue myös:

    Uusimmat