Prinssi George, 7, on kerännyt runsaasti suosiota luokkansa keskuudessa – syy siihen miellyttää erityisesti prinssi-isä Williamia

0:54
Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa.

Prinssi George on osoittanut olevansa lahjakas pieni jalkapalloilija.

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen esikoinen, 7-vuotias prinssi George on kuninkaallisasiantuntija Katie Nichollin mukaan kerännyt suosiota koulussa luokkansa keskuudessa. George aloitti koulunkäynnin Thomas Battersea -koulussa Lontoossa syyskuussa 2017.

Nichollin mukaan Georgen kuninkaallinen status ei ole kerännyt negatiivista huomiota pikkuprinssin suuntaan koulussa. George on Nichollin mukaan selkeästi pienempiä sisaruksiaa, 5-vuotiasta prinsessa Charlottea ja 2-vuotiasta prinssi Louisia ujompi, mutta on kuitenkin hurmannut luokkakaverinsa. Tähän yhtenä syynä on Nichollin mukaan intohimo jalkapalloon, jonka George jakaa isänsä Williamin kanssa. 

– Hän on erittäin taidokas syöttämään jalkapalloa ja ennen poikkeusaikoja hän pelasi ulkona joukkueen kanssa säännöllisesti. Se, että hän on urheilullinen sekä lahjakas jalkapalloilija on kerta kaikkiaan lisännyt hänen suosiotaan, Nicholl arvioi.

Prinssi Williamin tunnetaan olevan innokas jalkapallon ystävä sekä erityisesti jalkapalloseura Aston Villan kannattaja. Hän on myös Englannin jalkapalloliiton puheenjohtaja. Williamin kuultiin jopa hiljattain vitsailevan That Peter Crouch Podcast -lähetyksessä vieraillessaan siitä, että Georgesta voisi oikeasti tulla jalkapalloilija – ja jopa kenties Aston Villan maalitykki. 

– Todellakin, olen sitä mieltä että hän voisi. Luulen, että hän voisi olla heidän kaikkien aikojen johtava maalintekijänsä, William pohti.

– En näe mitään syytä miksei. Se olisi mainiota. 

Vaikka Georgen kuninkaallisuudesta ei ilmeisesti ole koulussa prinssille haittaa, ovat Georgen luokkakaverit kuitenkin Nichollin mukaan varsin tietoisia hänen asemastaan. 

– Se aiheutti aika paljon hälinää, kun George aloitti koulun. Luodinkestäviä laseja asennettiin kouluun ja paikalla olevat turvamiehet erottavat hänet luokkatovereista. Hänen luokkakaverinsa tiesivät jo alusta alkaen, että hänessä on jotain erilaista, Nicholl kertoo.

Georgen itsensä on kerrottu saavan pikkuhiljaa tietoa vanhemmiltaan tulevaisuudestaan ja hänen roolistaan. George on kruununperimysjärjestyksessä kolmantena isoisänsä prinssi Charlesin ja isänsä prinssi Williamin jälkeen. Nichollin mukaan William ja Catherine haluavat kuitenkin suojella Georgea ja tarjota tälle mahdollisimman normaalin lapsuuden, joten he ottavat aikansa asian selventämisessä pikkuprinssille.

– Luulen, että George ymmärtää, kuten Williamkin ymmärsi jo hyvin nuorena, että hän on erilainen kuin hänen pikkusiskonsa- ja veljensä ovat, ja hänellä on erilainen tulevaisuus edessään. 

Lähde: Express

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja