Prinssi George aloitti koulun – millä nimellä häntä kutsutaan?

Prinssi George on epäilemättä koulunsa kuuluisin oppilas, mutta häntä kohdellaan kuin ketä tahansa muuta. 

Prinssi Williamin esikoinen prinssi George aloitti koulutaipaleensa viime viikolla Thomas's Battersean koulussa Lontoossa. Vaikka George on epäilemättä koulunsa kuuluisin oppilas, entinen rehtori kertoo että prinssi tulee olemaan yksi muiden joukossa. 

Kuten esikoulussa, nelivuotias prinssi tulee olemaan yksinkertaisesti vain George koulutovereilleen. Luokkahuoneessa ei tulla kuulemaan "teidän ylhäisyyttänne".

Prinssin sukunimiasia sen sijaan on hieman monimutkaisempi. Teknisesti Britannian kuninkaallisen perheen sukunimi on Mountbatten-Windsor, mutta perheen jäsenet käyttävät nimeä harvakseltaan arkielämässään.

Esimerkiksi prinssi William ja prinssi Harry käyttivät kouluaikoinaan sekä armeijassa sukunimeä Wales, sillä heidän isänsä prinssi Charles on Walesin prinssi. Se on kunnianosoitus heidän isänsä titteliään kohtaa, jota on hyvä käyttää silloin kun prinssiksi kutsuminen tuntuu liian muodolliselta.

Isänsä tavoin myös prinssi George noudattaa samaa kaavaa. Prinssi Williamin titteli on Cambridgen herttua joten pieni prinssi tulee olemaan George Cambridge opettajilleen ja luokkatovereilleen.

Prinssi itsekin on vahvistanut nimen valinnan, sillä hänen pienessä koulurepussaan on nähty kirjailu, jossa nimi kokonaisuudessaan lukee.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat