Takavuosien hittikomedian luonut huippukoomikkokin ihmettelee jo Kaapo Kakon saamaa kovaa kohtelua – "Naurettavaa!"

Kaapo Kakko on NHL-joukkue New York Rangersin suurin tulevaisuuden tähtilupaus, joten hänen otteitaan seurataan kaupungissa tarkasti. Myös television hittikomediasarja Seinfeldin luoja Larry David otti kantaa suomalaistähden otteisiin.

Kaapo Kakon murtautuminen NHL:ään ei ole sujunut yhtä säkenöiden kuin monet odottivat. 18-vuotias suomalaistähti on kokenut tulokaskaudellaan jo erilaisia haasteita, mutta välillä peli on puolestaan kulkenut mallikkaasti.

Tuorein keskustelua herättänyt tapaus nähtiin viime perjantain vastaisena yönä Calgary Flamesia vastaan pelatussa ottelussa, kun 1+1-tehot iskenyt Kakko joutui päävalmentaja David Quinnin penkittämäksi päätöserässä.

Nuoren Kakon paikoitellen kovakin kohtelu ihmetyttää suuresti takavuosien hittikomediasarja Seinfeldin toista suurta taustahahmoa Larry Davidia.

– Miksi he penkittivät Kakon siinä kolmannessa erässä. Hän teki ensimmäisen maalinsa 14 otteluun ja sai syöttöpisteen. Hän (Quinn) penkittää Kakon, koska hän otti tyhmän jäähyn. Älä viitsi, tuo on naurettavaa, David ihmettelee suureen ääneen. ESPN:n radio-ohjelma .

Kakon penkityksen syynä oli suomalaistähden kolmannen erän puolivälissä ottama hyökkäyspään jäähy. Davidin mukaan penkittäminen ei ole oikea tapa opettaa nuorukaista NHL:n tavoille. Varsinkaan, kun joukkue tarvitsi kipeästi Kakon hyökkäyspään taitoja tasoitusmaalin jahtaamisessa.

– Luuletko, että hän ei tiedä ottaneensa tyhmän jäähyn. Kyllä hän tietää sen, eikä penkittäminen auta mitenkään. He (Rangers) vielä tarvitsivat yhden maalin, David kummastelee.

Katso video keskustelusta tästä.

Lue myös:

    Uusimmat