Joukkuekaverilta jämpti viesti Lionel Messille: Rentoudu ja anna meidän hoitaa Real Madrid

Messi viikonlopun kuumin nimi loukkaantuneenakin 1:19

FC Barcelona valmistautuu sunnuntaiseen Espanjan jalkapalloliigan klassikko-otteluun Real Madridia vastaan ilman suurinta tähteään, loukkaantunutta Lionel Messiä. Barcelonan maalivahti Marc-André ter Stegen kuitenkin viestittää Messille, että hätää ei ole.

MAINOS

El Clásico suorana C More Sport 1:lla ja suoratoistopalvelussa 
sunnuntaina kello 17.10 

C Moren sivulle pääset tästä

Messi loukkaantui taannoin La Liga -ottelussa Sevillaa vastaan. Viidesti maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi valittu argentiinalaishyökkääjä on vielä Barcelonan aiemman arvion mukaan parisen viikkoa sivussa käsimurtuman takia.

– Hän on hyvissä käsissä. Tärkein juttu on, että hän pääsee jälleen kuntoon, rentoutuu ja antaa meidän hoitaa homman, ter Stegen sanoi Goal.com-julkaisun mukaan.

– Tietenkään tämä ei ole kiva tilanne hänelle. Hän on kuitenkin myös luottavainen, että hän voi palata kentälle pian.


Ter Stegen luottaa puolestaan siihen, että Barcelona pystyy menestymään huippuottelussa myös ilman Messiä.

– Jos sinulla ei ole maailman parasta pelaajaa joukkueessasi, olisi outoa, jos et huomaisi eroa. Meillä on kuitenkin niin paljon yksilötaitoa joukkueessamme, että yritämme kompensoida hänen poissaoloaan niin hyvin kuin mahdollista.

– On tärkeää, että osoitamme luonnetta ja tiedämme, että meillä on erinomaisia pelaajia. Olen luottavainen El Clásicon suhteen.

"Realilla myös paljon laatua"

Barcelonan vastustajan Real Madridin merkittävin pelaajatason muutos viime vuosiin nähden on se, että Cristiano Ronaldo siirtyi kesällä Juventukseen. Samoin kuin Messin kohdalla, kyse on viisi kertaa maailman parhaaksi valitusta jalkapalloilijasta.

– Ronaldo on aiemmin ollut Madridille todella tärkeä pelaaja ja tehnyt paljon maaleja. Realilla on kuitenkin myös niin paljon laatua, että he yrittävät kompensoida sen eri tavalla, ter Stegen arvioi.

Barcelona johtaa La Ligaa; sillä on yhdeksästä ottelusta kasassa 18 pistettä. Real Madridin kausi on lähtenyt yskähdellen liikkeelle: Los Blancos majailee 14 pinnallaan vasta seitsemäntenä.

Lue myös:

    Uusimmat