Tähtipari vilautteli paljasta pintaa – katso kuvat!

Courteney Cox ja Josh Hopkins nauttivat vapaapäivästä Karibialla. Tähtipari innostui sukeltelemaan aallokossa niin, että uimapuvut meinasivat lähteä mukana.

Karibialla on helppo ottaa rennosti. Puumanainen -sarjasta tunnettu Courteney Cox ja hänen vastanäyttelijänsä Josh Hopkins pitivät eilen hauskaa St. Bartsin aalloissa – niinkin vauhdikkaasti, että Coxin bikinit ja Hopkinsin shortsit meinasivat tohinassa huuhtoutua aallokkoon.

Coxin, 46, ja Hopkinsin, 40, välillä huhutaan olevan muutakin kuin ystävyyttä, vaikka Cox väittää heidän suhteensa olevan täysin platoninen. Hopkinsin isä on kuitenkin näyttänyt pojalleen vihreää valoa, mikäli pariskunnasta kehkeytyy tulevaisuudessa muutakin.

– Hyväksyisin sen kyllä. Tiedän että hän pitää Coxista ja tuntee vetoa häneen. Poikani on sanonut hänen olevan todella mukava ihminen… jos Josh hyväksyy hänet, minäkin hyväksyn, Larry Hopkins kertoi RadarOnlinelle.

Samaan aikaan Coxin läheinen ystävä on paljastanut US Magazinelle, ettei parin välillä ole säpinää.

– Hän on läheinen kanssanäyttelijöidensä kanssa. Hän oli sellainen jo Frendit-sarjan aikoihin. Mistään muusta ei ole kyse, lähde kertoo.

Courteney on asumuserossa miehestään David Arquettesta. Viime viikolla heidät oli kuvattu yhdessä shoppailemassa paikallisessa kukkakaupassaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat