Tähtiopettaja Katri Mäkinen aikoo tehdä Siim Liivikin TTK-matkasta ikimuistoisen: "Kaikista siisteintä olisi, että..."

Tässä he ovat! Uudet Tanssii Tähtien Kanssa-kisaajat paljastettiin 21:04
Katso videolta, ketkä kaikki ovat mukana Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa

Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan osallistuvalla Siim Liivikillä on yhteinen kieli Katri Mäkisen kanssa. 

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan 15. tuotantokausi starttaa Maikkarilla elokuun lopussa. Kauden tähtioppilaat ja -opettajat julkaistiin torstaina 4. elokuuta järjestetyssä pressitilaisuudessa

Tulevana syksynä itsensä likoon parketilla laittaa muun muassa Hockey Nightistakin tuttu ex-kiekkoilija . Parinaan Liivikillä on usein urheilijoita parketilla opettanut tähtitanssija Katri Mäkinen

– En pelkää työntekoa. Toistoja pitää olla ja Katri on tiukka maikka. Olen nöyrä virolainen duunari, Liivik sanaili pressissä. 

Kaksikko innostuu helposti ja he ottavat molemmat kilpailutilanteet tosissaan. Heillä on myös eräs toinen yhdistävä tekijä – eestin kieli. 

– Onhan se siistiä, että kaksi samoilta juurilta olevaa ihmistä kohtaa omien polkujensa jälkeen tällaisissa merkeissä. Ohjelma on spesiaali kaikille [tähtioppilaille]. Tehtäväni on tehdä tästä Siimille spesiaalinen – positiivisesti ehkä. Kaikista siisteintä olisi, että sinä oppisit tanssimaan, Mäkinen heitti tanssiparilleen. 

TTK-juontajina tällä kaudella nähdään Vappu Pimiä ja Ernest Lawson. Ohjelman tuomareina jatkavat Helena Ahti-Hallberg, Jorma Uotinen ja Jukka Haapalainen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla su 28.8. alkaen. Tanssikupla MTV Katsomossa ma 29.8. alkaen. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat