Siim Liivik haluaa murtaa jääkiekon stereotypioita – painottaa itseilmaisua: "Voi olla kajaalia silmissä ja silti pelata lätkää"

Siim Liivik ja Katri Mäkinen putosivat sunnuntain Tanssii Tähtien Kanssa -jaksossa.

Ex-jääkiekkoilija Siim Liivik ja tanssinopettaja Katri Mäkinen vierailivat UutisaamussaTanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta putoamisensa jälkeen tiistaina.

Kuukausien tanssitreenit eivät tuntuneet juurikaan Liivikin kropassa, vaan haasteet kumpusivat uuden opeteltavan määrästä.

– Eniten se otti pääkopalle. Tuli todella paljon uutta asiaa joiden kanssa ei ollut ollut kosketusta, Liivik kertoi Uutisaamussa.

– Tunnen kehoni. Toistoja, toistoja ja toistoja. Sitähän se on, että muistaa. Totta kai Katrin valmennuksella tehtiin mitä pystyi. 

Liivik peräänkuuluttaa erityisesti stereotypioiden murtamista jääkiekon parissa. Hän kokeekin ohjelman olleen siihen mainio keino.

– Jääkiekkopiireissä on hyvin stereotyyppistä pukeutuminen. Kaikki pitää olla samalla tavalla, onneksi se on muuttumassa. Olen myös aina halunnut murtaa stereotypioita. Sulla voi olla blondit hiukset tai kajaalia silmissä, voit silti pelata lätkää, Liivik alleviivaa.

Katso parin muut tanssit tästä! 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat