Tähtinäyttelijä vaihtoi halvempaan ja isompaan kotiin

Hiljattain Chelsean asuntonsa myynyt Ethan Hawke muuttaa perheineen Brooklyniin.

Training Day -elokuvastakin tuttu näyttelijä Ethan Hawke on ostanut uuden asunnon perheelleen. Manhattanin sykkeestä, Chelseasta, rauhallisempaan elämäntyyliin Brooklynin Boerum Hilliin vaihtava Hawke maksoi uudesta, aiempaa hieman isommasta, mutta muuten hyvin samankaltaisesta asunnosta kolme miljoonaa euroa. Tiedossa ei ole, saiko Hawke siitä haluamansa summan, mutta todennäköistä on, että komistus sai siitä rutkasti enemmän kuin maksoi uudesta kodistaan.

Hawke sai edullisemman kotinsa yhteydessä myös hieman enemmän neliömetrejä. Entisessä kodissa tilaa oli 325 neliömetriä, kun uudesta kodista neliöitä löytyy 374.

Nelikerroksinen talo oli ainakin vielä ostotapahtuman hetkellä jaettu kahdeksi asunnoksi. Yhteensä asuntokompleksissa on kuusi makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta ja lisäksi kaksi WC:tä. Tilaa riittää siis hyvin koko perheelle, joka koostuu Hawken lisäksi Ryan-vaimosta, heidän kahdesta lapsestaan sekä Hawken ja ex-vaimo Uma Thurmanin kahdesta lapsesta.

Asuntoon on vuonna 2003 tehty remontti, jonka aikana uudistettiin muun muassa keittiöt ja kylpyhuoneet, mutta 1850-luvulla rakennetun talon alkuperäiset puitteet ja yksityiskohdat on kuitenkin säilytetty.

Boerum Hillin alueella asuvat myös näyttelijä Keri Russell sekä laulaja Norah Jones.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde: nycurbed.com, realestalker.blogspot.fi

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja