Katso kuvat: Mark Wahlberg myi Los Angelesin kotinsa 55 miljoonalla dollarilla – kiinteistössä viini- ja sikarikellari sekä 20 kylpyhuonetta

Vain tosifanille! Tämän talon sisustus on tuttu tv:stä 0:46
Ohiossa on talo, jonka sisustuksen jokainen Frendejä katsonut taatusti tunnistaa

Näyttelijä Mark Wahlberg myi kotinsa hulppealla hinnalla.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Mark Wahlbergin Los Angelesin North Beverly Park -ökyalueella sijaitseva luksuskoti on myyty uusille omistajille liki vuoden myynnissäolon jälkeen.

Peoplen tietojen mukaan kiinteistö myytiin 55 miljoonalla dollarilla, eli noin 51,5 miljoonalla eurolla. Vaikka summa on päätä huimaava, on se todellisuudessa reilusti alle alkuperäisen summan, jolla kiinteistö laitettiin noin vuosi sitten markkinoille. Wahlberg pyysi kiinteistöstä aluksi 87,5 miljoonaa dollaria, ja laski hinnan joulukuussa 79,5 miljoonaan dollariin.

Wahlberg osti kiinteistön reilulla 8 miljoonalla dollarilla vuonna 2009 ja se valmistui vuonna 2014. Kiinteistön on suunnitellut arkkitehti Richard Landry.

30 500 neliön lukaali pitää sisällään muun muassa 12 makuuhuonetta, 20 kylpyhuonetta sekä ikioman viini- ja sikarikellarin. Kiinteistön pihalla puolestaan on muun muassa skeittipuisto sekä tenniskenttä.

Päätös myydä hulppea kiinteistö syntyi sen jälkeen, kun Wahlberg ja hänen perheensä päättivät muuttaa pois Hollywoodin sykkeestä. Wahlberg kertoi lokakuussa, että hän muuttaa perheensä kanssa Kaliforniasta Nevadaan. Näyttelijän perheeseen kuuluu tämä puoliso, malli Rhea Durham sekä parin lapset Ella, 19, Michael, 16, Brendan, 14, ja Grace, 13.

Lue myös:

    Uusimmat