Tähtimaalivahti hyllyllä – Joonas Korpisalo pysäytti Nashvillen ja torjui juhlavoiton valmentajalleen

Joonas Korpisalon Columbus peittosi Pekka Rinteen Nashvillen suomalaismaalivahtien kohtaamisessa jääkiekon NHL:ssä. Columbus voitti kotonaan jatkoajalla värikkäiden vaiheiden jälkeen 4–3 ja päätti Nashvillen kolmen ottelun voittoputken.

Kolmannen erän viimeisen seitsemän minuutin alkaessa ottelu oli tilanteessa 1–1, sitten Columbus iski kaksi maalia 11 sekunnin välein. Nashville kuitenkin toipui tästä ja tuli kahden maalin takaa tasoihin vain kahdessa minuutissa.

Jatkoajalla Artemi Panarin ratkaisi voiton Columbukselle illan toisella maalillaan.

Ennen ottelua Columbus tiedotti, että seuran venäläinen tähtimaalivahti Sergei Bobrovski on hyllytetty. 

– On olemassa tiettyjä odotuksia ja arvoja, joita olemme määrittäneet pelaajillemme ja jotka edustavat seuran kulttuuria. Sattui tapaus, jossa Sergei ei täyttänyt näitä odotuksia ja arvoja, Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen perusteli ja sanoi Bobrovskin olevan sivussa illan ottelusta. 

Korpisalo paikkasi Bobrovskia onnistuneesti, sillä hän kiusasi keskisen divisioonan kärjessä olevaa Predatorsia 32 torjunnalla. Rinne pysäytti 31 laukausta.  

– En ole aloittanut paljonkaan pelejä viime aikoina, joten oli kiva saada voitto ja auttaa joukkuetta. Etenen päivä kerrallaan tämän jälkeen, Korpisalo kommentoi NHL:n verkkosivujen mukaan. 

Voitto oli uran 600:s NHL:ssä Columbuksen päävalmentajalle John Tortorellalle. Rajapyykkiin on yltänyt yhteensä 19 luotsia. 

– Olen ollut onnekas, että olen päässyt mukaan tähän rakastamaani peliin ja saanut monia mahdollisuuksia pysyä siinä mukana, Tortorella kommentoi. 

Lue myös:

    Uusimmat