Pekka Rinne ruoski itseään: "Heillä oli suunnilleen nuo neljä maalipaikkaa ja he tekivät maalin jokaisesta"

Dallas Starsin Roope Hintz teki NHL-jääkiekkokauden 12. maalinsa, kun Stars haki Nashvillesta 4–1-vierasvoiton Predatorista ja nousi länsilohkossa kolmanneksi. Hintz laukoi kiekon Nashvillen maalivahdin Pekka Rinteen jalkojen välistä ja vei vieraat 2–1-johtoon toisessa erässä, jossa pelin kaikki maalit syntyivät.

–  Heillä oli suunnilleen nuo neljä maalipaikkaa ja he tekivät maalin jokaisesta. En tiedä miksi näin oli. Tein muutamia virheitä, ja he rokottivat niistä heti. Minun täytyy löytää keinot torjua ainakin joitakin noista, Rinne sanoi NHL:n nettisivuilla.

Rinne torjui 18 laukausta. Nashville on viime aikoina ollut vaikeuksissa kotijäällään.

–  Tämä on ollut vaikeaa menemistä liian pitkään. Jälleen ikävä häviö, erityisesti kotona. Ottelun loppuun mennessä todennäköisesti puolet katsojista oli lähtenyt, ja meidän tuloksemme kotona nolottavat minua. Meidän on pakko olla parempia, Rinne ruoski.

Korpisalo vaihdosta maalille

Joonas Korpisalo vaihdettiin Columbus Blue Jacketsin maalinsuulle avauserän jälkeen, kun Blue Jackets oli 1–2 tappiolla Ottawa Senatorsille. Blue Jackets taisteli 1–3-tappioasemasta tasoihin ja jatkoajalle, mutta Ottawa voitti pelin jatkoajalla 4–3.

Jatkoajan katkaisi Anthony Duclair, joka teki hattutempun entistä joukkuettaan vastaan.

–  Mikä comeback. Mielestäni pelasimme todella hyvin, tulimme takaisin, mutta emme pystyneet hoitamaan hommaa loppuun, Korpisalo sanoi.

Korpisalo torjui 17 laukausta ja päästi kaksi maalia.

–  Taistelimme takaisin peliin. Mielestäni olimme pelissä, ja viimeinen erä oli huomattavasti parempi kuin ensimmäinen ja toinen, Korpisalo sanoi.