"Maailman paras maalivahti juuri nyt" – Juuse Saroksen mahtivire ylittää NHL-tähden ymmärryksen

Juuse Saros pysäytti 38 laukausta ja auttoi Nashville Predatorsin neljänteen peräkkäiseen voittoonsa NHL-jääkiekkoliigassa. Predators kaatoi Arizona Coyotesin 4–2.

– Valtavaa. Hän on suurin syy voitoille, Predatorsin kapteeni ja NHL:n parhaisiin puolustajiin kuuluva Roman Josi kehui Sarosta Nashvillen nettisivuilla.

Coyotes voitti kahden viimeisen erän laukaustilaston 28–10, mutta Saros kesti ja pysäytti Nick Schmaltzin ja Travis Boydin läpiajot.

– Minusta hän on uskomaton. Olette nähneet sen koko kauden ajan. En usko, että maailmasta löytyisi häntä parempaa maalivahtia. On uskomatonta, miten tasaisesti hän pelaa. Mielestäni hän on aliarvostettu. Hänelle tulee vain hyviä pelejä. En muista peliä, jossa hän ei olisi ollut vireessä, ja mielestäni hän on maailman paras maalivahti juuri nyt. Hänen pitäisi ehdottomasti saada arvostusta siitä, Josi jatkoi.

Predators on nyt voittanut peräkkäisissä vieraspeleissä Vegas Golden Knightsin, Los Angeles Kingsin ja Coyotesin. Saros torjui näissä peleissä yhteensä 125 laukausta.

Nashville porskuttaa NHL:n läntisen konferenssin kärjessä. 

 

 


Lue myös:

    Uusimmat