Mainos

Tähtilaulaja varasti esineen prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kotoa – kuninkaalliselta parilta erikoinen reaktio: "Joku on joutumassa ongelmiin"

0:41
William ja Catherine kokeilivat jääpalloa

Camila Cabelo suoritti pienen varkauden vieraillessaan Kensingtonin palatsissa, mutta herttuapari reagoi tapaukseen yllättävällä tavalla. 

Amerikankuubalainen laulaja Camilo Cabelo, 22, vieraili hiljattain prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kodissa Kensingtonin palatsissa Lontoossa. Laulaja paljasti vastikään antamassaan haastattelussa, että vierailun aikana hänet yllytettiin pieneen varkauteen, jonka hän päätyi lopulta suorittamaan. 

Cabello kertoi tapauksesta BBC:n radiojuontaja Greg Jamesin kanssa yhteisessä keskustelussa, jossa tuli ilmi Jamesin olleen taho, joka yllytti Cabelloa Kensingtonin palatsissa. 

– Olimme aikeissa tavata Williamin ja Katen ja sanoin: "Varasta jotain. Varasta tuo kynä", James kertoo. 

Laulaja tarttui syöttiin, todeten oppineensa elämänsä aikana sen, ettei hän voi olla vastaamatta tällaisiin haasteisiin. 

Tämän jälkeen James kuitenkin lisäsi haasteen panoksia, kertoen eräälle palatsin henkilökunnan jäsenelle Cabellon varastaneen kynän. 

– Laitoin sen äitini laukkuun, ja äitini sanoi: "Meidän on annettava se takaisin!" vastasin, että "Ei, hän haastoi minut, minun on otettava kynä!". Joten minulla on se edelleen, Cabello tunnusti suorassa lähetyksessä. 

– Olen pahoillani William ja olen pahoillani kate. En rehellisesti voinut nukkua viime yönä. Minun oli saatava se pois sydämeltäni, Cabello pahoitteli tämän jälkeen.

Julkisen tunnustuksen jälkeen odotettiin vastausta Williamin ja Catherinen taholta, jota ei jouduttu odottamaan kovinkaan pitkään. Kensingtonin palatsin virallinen Twitter-tili vastasi BBC:n jakamaan haastatteluun kommentoimalla sitä silmäpariemojilla. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Herttuaparin vastaus on koettu katsojien silmissä huvittuneena. Ilmeisesti kuninkaalliset ovat kokeneet tiedon kotiinsa kohdistuneesta varkaudesta lähinnä viihdyttävänä. 

Sosiaalisen median käyttäjät ovatkin riemastuneet herttuaparin nasevasta vastauksesta. 

– O-ou, eräs kommentoija toteaa Twitterissä. 

– Rakastan tätä vastausta.

– Vau, joku on joutumassa ongelmiin. 

Lähde: Town&Country

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja