Kuninkaallisetkin kiusaantuvat joskus – nämä prinssi Williamin nolot hetket muistetaan vieläkin

Prinssi Williamillakin on ollut osansa noloista hetkistä, jotka ovat tallentuneet kaikkien nähtäville.

Kaikilla ei aina mene ihan putkeen, edes kuninkaallisilla. Hovin jäsenten epäonneksi heidän elämänsä on äärimmäisen julkista, joten on hyvin mahdollista, että nolot hetket päätyvät useiden kameroiden tallentamaksi ja ne lähtevät leviämään kulovalkean tavoin erityisesti sosiaalisen median avittamana. 

Yksi kuninkaallinen, jolla on myös ollut omat vaivaannuttavat hetkensä, on hiljattain 40 vuotta täyttänyt prinssi William. Vaikka William tunnetaan yleisesti tyyneydestään sekä asiallisuudestaan – vaikka prinssi osaa myös olla julkisesti rento ja heittää vapaalle. 

Vuonna 2013 Williamin vapaa vaihde ei kuitenkaan osunut ihan kohdalleen. Tuolloin Kensingtonin palatsissa järjestettiin hyväntekeväisyyskonsertti, jossa Jon Bon Jovi esiintyi. William istui Taylor Swiftin vieressä, joka yhtäkkiä veti prinssin kanssaan lavalle jotta he voisivat laulaa Livin' on a Prayer -kappaleen kertosäkeen yhdessä. 

Yleisön eteen päätynyt William ei varsinaisesti näyttänyt varsinaisesti ilahtuneelta, vaikka lauloikin kappaletta mukana kertosäkeen aikana reippaasti. Loput ajasta prinssi seisoi kiusaantuneen oloisena lavalla. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa videon tapahtuneesta tästä.

Vuoden 2020 alussa Williamin pikkuveli prinssi Harry ja tämän puoliso herttuatar Meghan ilmoittivat vetäytyvänsä kuninkaallisista velvollisuuksistaan ja muuttavansa Pohjois-Amerikkaan. Alle kuukautta myöhemmin ilmoituksen jälkeen William osallistui puolisonsa herttuatar Catherinen kanssa Isossa-Britanniassa järjestettävään BAFTA-gaalaan, jossa sai osakseen epämiellyttävää kuittailua asiasta. 

Näyttelijä Brad Pitt pokasi kyseisessä gaalassa parhaan sivuosan näyttelijän palkinnon. Palkinnon otti vastaan Pittin puolesta näyttelijäkollega Margot Robbie, joka välitti kansalle myös Pittin kiitospuheen, jossa näyttelijä kertoi nimeävänsä pystinsä "Harryksi", sillä "hän oli viemässä sen innoissaan Yhdysvaltoihin kanssaan". 

Kommentin jälkeen tapahtumaa kuvanneet kamerat kääntyivät Williamiin, joka nauroi vitsille kiusaantuneena ja näytti toisaalta siltä, kuin olisi halunnut olla tuolla hetkellä missä tahansa muualla kuin istumassa paikallaan kaikkien katseiden kohteena. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa videon tapahtuneesta tästä.

Joulukuussa vuonna 2019 puolestaan ihmeteltiin televisio-ohjelmassa nähtyä hetkeä Williamin ja Catherinen välillä. Herttuapari osallistuivat perinteiseen A Berry Royal Christmas -ohjelmaan, jonka aikana William yritti kerran laittaa kätensä Catherinen olalle, joka kuitenkin ravisti puolisonsa käden nopeasti pois. 

Tuohon aikaan spekuloitiin tietysti laajalti, olisiko Catherinella ja Williamilla ollut kenties päällä yksityiselämässään pariskuntana riita tai muutoin viileämpi ajanjakso, mutta toisaalta on myös arvioitu Catherinen toimineen näin sen tähden, ettei brittikuninkaallisilla ole tapana osoittaa julkisesti hellyyttä toisilleen. 

Lähde: Vanity Fair

Lue myös:

    Uusimmat