Herttuatar Meghan yllätti Amerikan Talent-ohjelmassa – lähetti koskettavat videoterveiset 36 vuotta vankeudessa viettäneelle laulajalle

Harry ja Meghan ovat virallisesti karanneet hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, miltä heidän tulevaisuutensa todella näyttää 6:37
Meghan ja Harry jättivät brittihovin - mitä se käytännössä tarkoittaa? Näin kuninkaallisasiantuntija kommentoi

Herttuatar Meghan lähetti America’s Got Talent -ohjelmassa videon välityksellä terveiset laulaja Archie Williamsille.

America's Got Talent -ohjelman finaalijaksossa nähtiin todellinen yllätys, kun kesken kaiken nähtiin herttuatar Meghaninvideotervehdys. 

Herttuatar lähetti videon välityksellä terveisensä kilvassa mukana olleelle Archie Williamsille. Hän kertoi videolla, että 36 vuotta väärin perustein vankilassa istuneen Williamsin tarina kosketti häntä suuresti.

– Hei Archie! Halusin vain kertoa sinulle, että tarinasi on koskettanut meitä ja olemme kannustaneet sinua joka viikko, herttuatar kertoi kotoaan käsin kuvatulla videolla, joka julkaistiin myös ohjelman Instagram-tilillä.

Asiasta uutisoivan Daily Mailin mukaan Williams tuomittiin virheellisesti vankeuteen 31-vuotiaan naisen vuonna 1982 tapahtuneesta raiskauksesta epäluotettavien valokuvien perusteella. Hän oli syyttömänä vankeudessa vuosikymmeniä, kunnes viime vuonna FBI:n sormenjälkidata vahvisti hänen syyttömyytensä.

Meghanin ja prinssi Harryn 1-vuotiaan pojan nimi on niin ikään Archie. Herttuatar vitsailikin, etteivät sympatiat Williamsia kohtaa johdu ainoastaan tämän etunimestä.

 – Archie, olemme todella ylpeitä sinusta ja kannustamme sinua, emmekä malta odottaa, mihin pystyt. Olemme tiimissäsi, pidä mukava ilta!

Kannustuksesta huolimatta kisan voiton vei Brandon Leake.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan antoivat myös vihdoin ensimmäisen televisiohaastattelun sen jälkeen, kun brittihovi jäi talvella taakse ja he muuttivat Arhcie-poikansa kanssa Pohjois-Amerikkaan.

Los Angelesista talon ostanut herttuapari kannusti harvinaisella videolla amerikkalaisia käyttämään äänioikeuttaan marraskuun alussa järjestettävissä presidentinvaaleissa.

– Aina neljän vuoden välein meille kerrotaan sama juttu: nämä ovat elämämme tärkeimmät vaalit. Mutta nämä ovat. Kun äänestämme, meidän arvomme näkyvät myös käytännössä ja saamme äänemme kuuluville. Sinun äänesi muistuttaa, että sinulla on merkitystä, koska sinulla todella on ja sinä ansaitset tulla kuulluksi, herttuatar Meghan sanoi.

Lausunto on aiheuttanut närkästystä, sillä parin on siten tulkittu ilmaisseen tukensa demokraattien presidenttiehdokkaalle Joe Bidenille.

Lue myös:

    Uusimmat