Prinssi Harryn naapurilta villi väite prinssin uudesta hiustyylistä – heitti ilmoille erikoisen vertauksen tunnettuun taruolentoon

13:05
Näin prinssi Harry kommentoi tuoreeltaan maailmanlaajuisen kohun aiheuttanutta päätöstään jättää brittihovi

Prinssi Harryn naapuri kertoi suositussa talkhsow-ohjelmassa nähneensä 36-vuotiaan kuninkaallisen ja esitti villin väitteen tämän hiuksista.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat varsin tarkalleen vuosi sitten tahtovansa vetäytyä kuninkaallisista edustustehtävistä. Vaikka "Megxit" tapahtui virallisesti vasta maalis-huhtikuun taitteessa, asettui pari jo heti alkuvuodesta ensin Kanadaan ja lopulta herttuattaren kotikonnuille Los Angelesiin.

Sussexin herttuapari ja heidän 1-vuotias poikansa Archie muuttivat syksyllä pitkän etsinnän jälkeen omaan, hulppeaan kartanoon Santa Barbaraan. 

Perhe on karttanut visusti julkisuutta, joskin herttuapari on tehnyt hyväntekeväisyystyötä ja aloittanut oman podcastinsa.

Yhdysvalloissa suurta suosiota nauttivassa talkshow-ohjelmassa The Late Night Show'ssa kuultiin kuitenkin tällä viikolla erikoinen paljastus kuninkaallisten naapurilta, näyttelijä Rob Lowelta. Naapurin mukaan prinssin hiustyyli on vaihtunut.

– Törmäsin juuri maamieheesi prinssi Harryyn 10 minuuttia sitten. Se tapahtui hyvin nopeasti, eli en ole aivan varma, mutta näytti siltä kuin hän olisi kasvattanut poninhännän, Lowe kertoi James Cordenin haastattelussa tuoreesta havainnostaan.

– Sanonpahan vain, mutta minusta se näytti siltä, että hänen hiuksensa olivat kasvaneet hyvin pitkiksi ja ne oli vedetty tiukasti taakse, joten minusta se näytti poninhännältä.

James Corden kuitenkin suhtautui Lowen väitteisiin epäluuloisesti.

– Ponnari? Olen varma, ettei se ole totta, hän totesi.

– Tiedätkö, mitä uskon tapahtuneen? Uskon, ettet sinä ole nähnyt prinssi Harrya, Corden jatkoi.

Voit katsoa Lowen haastattelun tästä:

Lowe sanoi kuitenkin olevansa vakuuttunut siitä, että hän oli nähnyt juuri Harryn. Hän kertoi jopa seuranneensa autoa, jossa hän oli bongannut prinssiksi uskomansa miehen ja auto oli kuin olikin mennyt Harryn ja Meghanin talolle. Hän kertoi asuvansa noin mailin päässä kuninkaallisista ja luonnehti prinssi Harryn käyttäytyneen alueelle muutettuaan "erakkomaisesti".

– Todennäköisyys, että törmää häneen naapurustossa on samaa luokkaa kuin että näikisi Loch Nessin hirviön, ja nyt vihdoin näin hänet. Näin hänen ajavan autoa.

Asiasta uutisoivan Daily Mailin mukaan prinssi Harry nähtiin edellisen kerran julkisuudessa joulukuussa Netflixin julkaisemalla promovideolla. Tuolloin prinssi esiintyi vielä tutussa, lyhyessä hiustyylissään, joten lehden mukaan on varsin epätodennäköistä, että hän olisi todella ehtinyt kasvattaa poninhännän noin kuukaudessa.

Myös Hello Magazine kertoo, ettei Lowen havainnosta ole kuvatodisteita, joten väitteen todenperäisyydestä ei ole näyttöä. Harry ja Meghan nähtiin paparazzikuvissa viimeksi juuri ennen joulua. Kyseisissä kuvissa prinssi oli sonnustautunut lippikseen ja maskiin, eikä nissäkään näy poninhäntää.

Twitterissä reaktiot Rob Lowen väitteeseen olivat kuitenkin riemastuneita.

– Ei hätää Harry, minullakin on poninhäntä pian! eräs twiitti kuului.

– Uutiset siitä, että prinssi Harry saattaa liikkua poninhännässä Los Angelesissa ovat ainoa juttu, jotka saavat minut selviytymään tästä työviikosta, toinen kirjoitti.

– Joka toinen mies kuninkaallisessa perheessä on kalju tai varustettu samanlaisella hiusmallilla kuin suurimmalla osalla pikkulapsista on. Joten älkää väittäkö, ettei tämä olisi valtava uutinen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja