Tähän realityohjelmaan Vappu Pimiä ja Ernest Lawson suostuisivat: "Jos tulee all stars…"

Tähän realityohjelmaan Vappu Pimiä ja Ernest Lawson suostuisivat: ”Jos tulee all stars…” 3:07
Vappu Pimiä ja Ernest Lawson muistelevat omaa TTK-aikaansa.

Vappu Pimiä ja Ernest Lawson juontavat suosittua Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa, mutta molemmat ovat myös nähty tanssiparketilla.

Vappu Pimiä ja Ernest Lawson juontavat Maikkarin suosittua Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa, joka palkittiin jälleen Kultainen Venla -gaalassa vuoden kilpailurealitynä. Tanssiohjelman lisäksi ehdolla olivat Amazing race ja Petolliset

Juontajakaksikko oli selvästi yllättyneitä voitosta, vaikka TTK onkin voittanut samaisen palkinnon aikaisemmin jo kolme kertaa.

– Siellä oli Amazing race vastassa. Heikki ja porukat ovat tehneet tosi paljon töitä. Kyllä tämä oli yllätys, Pimiä kertoo.

– Siltä paremmalta tämä tuntuu, Lawson jatkoi.

Sekä Pimiä että Ernest ovat myös itse kilpailleet ohjelmassa. Pimiä oli mukana vuonna 2008 ja hänen tähtiopettajanaan oli Jani Rasimus. Lawson voitti TTK:n opettajansa Anniina Koivuniemen kanssa vuonna 2011

Yllä olevalla videolla kaksikko muistelee omaa TTK-aikaansa. Pimiä myös innostuu näyttämään samban askeleet, jotka ovat edelleen muistissa.

Tanssiparketilla on nähty vuosien aikana monia julkkiksia, mutta tiettyjä tunnettuja ihmisiä juontajakaksikko edelleen kaipailee ohjelmaan.

Sauli Niinistö ja Kimi Räikkönen, saa tulla, Pimiä sanoo.

Jenni Haukio, kyllä sinäkin saat tulla, Lawson jatkaa.

Pimiä ja Lawson juontavat suosittuja tv-ohjelmia, mutta molemmilla on vastaus valmiina kysyttäessä, mihin ohjelmaan he itse lähtisivät kilpailemaan ja se on tietenkin Tanssii Tähtien Kanssa.

– Jos tulee all stars, minä menen, Pimiä ilmoittaa.

– Laitan joku vuosi jonkun peruukin päähän ja esitän olevani joku toinen, Lawson ilmoittaa.

– Sitten saavat etsiä uudet juontajat, kun me menemme all stars -kaudelle, jos sellainen tulee. 

Lue myös:

    Uusimmat