TTK-juontajat Vappu Pimiä ja Ernest Lawson ensi kertaa yhteistyöhön – paljastavat, kuinka hyvin oikeasti tuntevat ja mitkä tanssit heiltä yhä taittuvat

Tiensä tähtiin tanssinut Ernest Lawson on uusi TTK-juontaja 9:54
Tiensä tähtiin tanssinut Ernest Lawson on uusi Tanssii Tähtien Kanssa -juontaja – katso videolta, kuinka Lawson ja juontajapari Vappu Pimiä kuvailevat suhdettaan

Tanssii Tähtien Kanssa -juontajat Vappu Pimiä ja Ernest Lawson eivät ole koskaan aikaisemmin tehneet töitä yhdessä juontajina. 

Tanssii Tähtien Kanssa palaa ruutuihin jälleen syksyllä, kun ohjelma alkaa 15. tuotantokauden jaksojen voimin. Ohjelmassa nähdään uutta verta myös juontajapuolella, kun TTK-juontajana jo vuodesta 2009 lähtien toiminut Vappu Pimiä saa rinnalleen juontajaparikseen edellisellä kaudella kisan voittaneen Ernest Lawsonin

Ennen Lawsonia Pimiän TTK-juontoparina toimi vuosien ajan Mikko Leppilampi. Lawson kertoi Uutisaamun haastattelussa, ettei ole vielä saanut Leppilammelta itseltään vinkkejä tulevaan pestiinsä liittyen, mutta palautetta ja kyselyitä uudesta työstä on muuten satanut. 

– Se yleisin kysymys, mikä on tuon eilisen julkistuksen jälkeen tullut, on se, että "jännittääkö ja mitä kun miljoonat ihmiset katsovat". Hirvittävän iso pestihän se on, se on Suomen katsotuimpia ohjelmia, sillä on ihan valtavasti pitkäaikaisia faneja, jotka rakastavat sitä ohjelmaa ja katsoneet sitä nimenomaan Mikon ja Vapun välistä yhteistyötä, Lawson pohti. 

Lawson ja Pimiä tuntevat toisensa entuudestaan eri televisiotuotantojen kautta, mutta yhdessä he eivät ole koskaan aikaisemmin tehneet töitä juontajina. Pimiä ja Leppilampi tunsivat toisensa ja olivat hyviä ystäviä jo ennen TTK-juontajaparina aloittamista ja Pimiän mukaan kaksikko vietti paljon myös aikaa yhdessä vapaa-ajallaan. Vuosien saatossa Pimiän mukaan ohjelman juontajien välille muodostui myös TTK-työn puolesta oma, erityinen suhteensa. 

– Siinä tulee vähän sellainen platoninen avioliitto tavallaan, kun sitä yhdessä tehdään, Pimiä mietti. 

– Ja teistäkin näki sen, että te luette jo toistenne ajatuksia. Me ei olla vielä siinä, että me luetaan toistemme ajatuksia, mutta ehkä kauden päätteeksi ollaankin, Lawson kommentoi. 

Katso videolta, kuinka Tanssii Tähtien Kanssa -juontajat Vappu Pimiä ja Ernest Lawson kuvailevat suhdettaan sekä mitkä hetket heidän omilta kilpailijakausiltaan ovat piirtyneet erityisen vahvasti mieleen. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa syksyllä 2022. 

Lue myös:

    Uusimmat