Neymar ei hyväksy jalkapallolegendalta saamaansa kritiikkiä – ”En koskaan filmannut”

PSG:n brassitähti Neymar joutui rajun kritiikin kohteeksi viime kesän MM-kisojen aikana. Kritisoijien joukkoon liittyi myös jalkapallolegenda Pele. Neymar pitää maamiehensä kommentteja mielenkiintoisina.

Neymarin MM-kisojen peliesitykset herättivät paljon närää jalkapallopiireissä, sillä brasilialaistaiturin koettiin filmaavan liikaa. Myös kaikkien aikojen parhaimpien jalkapalloilijoiden joukkoon kuuluva Pele otti Neymarin filmaamiseen kantaa MM-kisojen päätyttyä.

– On vaikea puolustaa Neymaria kaiken sen vuoksi, mitä hän tekee pelaamisen ohella. Olen muistuttanut häntä hänen kyvyistään. Jalkapallojumala antoi hänelle lahjan. Se, mitä hän tekee, monimutkaistaa sitä, Pele kritisoi taannoin Goalin mukaan.

Neymar on ollut tällä kaudella yksi PSG:n kantavista voimista. Toista kauttaan Ranskan maaperällä pelaava taituri on iskenyt tällä kaudella jo 13 täysosumaa Ranskan liigassa. Nyt lahjakas brassitähti on ottanut kantaa Pelen sanoihin.

– Pelen kritiikki on hyvin mielenkiintoista. Heti, kun et voita mitään, kritisoijia riittää. En ikinä filmannut MM-kisoissa. Minä vain jouduin kärsimään useista rikkeistä, Neymar toteaa Goalin mukaan.

– Ihmiset puhuvat siitä paljon, koska kyseessä olen minä. Kunnioitan Pelen kritiikkiä, mutta en hyväksy sitä, Neymar sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat