Neymar sai karun kohtelun – viimeksi 20 vuotta sitten pelaajaa rikottiin brassitähteä enemmän

Neymarista tuli eniten rikottu pelaaja yksittäisessä jalkapallon MM-kisojen ottelussa sitten vuoden 1998, kun Sveitsin pelaajat rikkoivat brassitähteä sunnuntain pelissä 10 kertaa.

Pääkuvan videolla Tulosruudun juttu MM-kisojen sunnuntain pelien tapahtumista.

Viimeksi useammin yhtä pelaajaa oli rikottu vuonna 1998, kun Tunisia rikkoi Englannin Alan Sheareria 11 kertaa.

– Minulla ei ole mitään sanottavaa siitä, Neymar kommentoi Goal.com-sivuston mukaan.

Neymar ounasteli kuitenkin, että vastaavaa nähtäneen jatkossakin.

– Kaikki, mitä minun täytyy tehdä, on pelata jalkapalloa, tai yrittää tehdä niin. Tuomarien tehtävä on nähdä nuo. Luulen, että sitä (säännöllistä rikkomista) tulee tapahtumaan jatkossakin. Meidän täytyy ottaa se huomioon, mutta se on tavallista jalkapallossa.

Sveitsin pelaajat eivät arkailleet kontaktia Brasilian supertähden pysäyttämiseksi. Sveitsin kaikki kolme keltaista korttia (Stephan Lichsteiner, Fabian Schär ja Valon Behrami) jaettiin juuri Neymarin rikkomisesta.

Seurajoukkuetasolla PSG:tä edustava Neymar loukkasi jalkansa helmikuussa Ranskan liigan ottelussa ja on palannut nyt kesäkuussa kehiin. Neymar ajoittain ontui Sveitsi-pelin toisella jaksolla, mutta mistään vakavasta ei ole hänen mukaansa kyse.

– Minuun osuttiin ja minua sattui, mutta ei ole mitään, mistä tulisi olla huolissaan. Siihen (jalkaan) sattuu vähän enemmän sen jälkeen kun kroppa on kylmänä, mutta homma on ok, Neymar summaili.

Ottelu päättyi 1–1-pistejakoon Brasilian Philippe Coutinhon ja Sveitsin Steven Zuberin onnistuttua maalinteossa.

Lue myös:

    Uusimmat