Täysi kaaos: MM-pelaaja kiiruhdettiin pelistä sairaalaan, vastustaja tulistui kohuvideolla – "Syökööt paskaani!"

Naisten MM-kisoihin valmistautuvat Irlanti ja Kolumbia pelasivat perjantaina ystävyysottelun, joka ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaisesti.

Ottelu kävi Irlannin jalkapalloliiton mukaan luonteeltaan "liian fyysiseksi" keskikenttäpelaaja Denise O'Sullivanin loukkaantumisen seurauksena ja päätettiin keskeyttää vain 20 minuutin jälkeen.

– Brisbanen Meakin Parkissa pelatusta ottelusta tuli liian fyysinen, ja ottelun toimitsijoita kuultuaan peli päätettiin lopettaa, liitto tiedotti.

Irlannin tiedotusvälineet kertoivat jälkeenpäin, että O'Sullivan kiiruhdettiin ottelusta sairaalaan kärsittyään ikävännäköisen säärivamman. Myöhemmin on käynyt ilmi, ettei sääri kuitenkaan murtunut.

Kolumbia kertoi omassa lausunnossaan "kunnioittavansa" päätöstä puhaltaa peli seis. Ratkaisu ei kuitenkaan kerännyt sympatiaa ottelun kaikilta osapuolilta.

Jälkeenpäin ilmestynyt video, jossa Kolumbian maajoukkuepuolustaja Daniela Caracas lataa suorat sanat Irlannin pelaajista, on aiheuttanut kohua.

– He ovat vain tyttöjä. Yksi pieni virhe ja he valittavat, Caracas tylyttää fanin kuvaamalla videolla ottelun jälkeen.

– Syökööt paskaani, tämä päättää, saaden kolumbialaisfanit innostumaan tulisen asenteensa johdosta.

Ystävyysottelu pelattiin MM-kisojen toisessa järjestäjämaassa Australiassa suljettujen ovien takana. Katsomossa ei siis ollut kannattajia paikalla.

Naisten MM-kisat potkaistaan käyntiin torstaina. Avauspäivän otteluissa toinen emäntämaa Uusi-Seelanti kohtaa Norjan ja Australia Irlannin.

Lue myös:

    Uusimmat