Taas julkkishäät Italiassa? True Blood -tähti aikoo naimisiin!

True Blood -sarjan Joe Manganiello on mennyt kihloihin, kirjoittaa People-lehti.

Näyttelijä Joe Manganiello on kosinut tyttöystäväänsä, näyttelijä-malli Audra Marieta Italian lomamatkalla.

– Oli erittäin romanttista kosia Italiassa, josta sukuni on kotoisin, tuleva sulhanen kertoo.

Kolmannella tuotantokaudella True Blood -sarjaan liittynyt ja julkisuuteen noussut komistus tapasi Marien vuonna 2009 Super Bowl -juhlassa, mutta kyseessä ei ollut rakkaus ensisilmäyksellä.

– Hänen ei suostunut lähtemään kanssani treffeille puoleen vuoteen. Aloimme seurustella vasta muutama kuukausi ennen kuin pääsin True Bloodiin, 33-vuotias näyttelijä kertoi People-lehdelle.

– Tiesin jo varhain, että hän on minulle se oikea. En ajatellut avioituvani vielä, mutta tämä tuntuu oikealta, joten päätin kosia.

Pari ei ole vielä päättänyt hääpäivää. Lehden mukaan Manganiello aikoo naida rakkaansa Italiassa, josta on tullut julkkisparien trendikäs hääkohde. Muun muassa Tom Cruise ja Katies Holmes, Salma Hayek ja François-Henri Pinault, Maggie Gyllenhaal ja Peter Sarsgaard sekä John Krasinski ja Emily Blunt ovat solmineet avioliiton maassa.

– Rakastimme Italiaa, mutta meillä on paljon ideoita hääpaikaksi. Emme ole vielä tehneet päätöstä. Teemme suunnitelmia, keskustelemme ideoista ja vasta sitten teemme päätöksen. Tällä hetkellä haluamme vain olla onnellisesti kihloissa ja nautimme kihlausajasta, Manganiello vastaa huhuihin.

MTV3 Helmi

Kuva: WireImage / AOP

Lue myös:

    Uusimmat