Puolitoistavuotias taapero kasvaa hurjaa vauhtia – lähes metrin mittainen Magnolia on pian jo äitinsä pituinen

Jättiläistaapero kasvaa hurjaa vauhtia – 1,5 vuotiaana jo lähes metrin mittainen Magnolia on pian jo äitinsä kokoinen 0:30
Videolla Clara ja Magnolia vertailevat kokoaan ja Clara paljastaa tyttärensä yllättävän intohimon, kahvakuulailun.

Yhdysvaltalaisvanhemmat ovat ihmeissään alle kaksivuotiaasta taaperostaan, joka kasvaa hurjaa vauhtia.

New York Post kertoo ylpeästä Clara Thomasista, 19, ja tämän Magnolia-nimisestä tyttärestään, joka on 1,5-vuotiaana jo lähes metrin pituinen ja painaa saman verran kuin kolme tytön ikätoveria yhteensä.

Magnolia on jopa jo pidempi kuin hänen kolmevuotias isosiskonsa.

– Lääkärin mukaan Magnolia kasvaa juuri siinä tahdissa kuin hänen kuuluukin. Eli se ei johdu mistään, mitä hän syö tai tekee, vaan se on täysin geneettistä, Clara kertoo. 

Clara kuitenkin tunnustaa olleensa järkyttynyt partnerinsa Arthur Thomasin kanssa heidän tajutessaan, että nuorempi taapero oli koossa ohittanut vanhemman siskonsa. 

Magnolian äiti Clara on itse vain noin 152 senttimetriä pitkä. Sen sijaan isä Arthur on yli 182 senttimetriä pitkä. Lyhyeen Claraan verrattuna lähes metrin mittainen Magnolia näyttää ikäisekseen suurikokoiselta

Voit katsoa artikkelin yllä olevalta videolta, millainen elämäniloinen päivänpaiste Magnolia on.

Lääkäri ennustaa Magnolialle pituutta

Arkansasissa asuva perhe kertoo Catersille, että heidän tyttärensä ovat käyttäneet samankokoisia vaatteita siitä asti, kun Magnolia täytti vuoden. 

Vaikka perheen arkea helpottaakin se, että molemmat pikkutytöt käyttävät samoja vaatteita, on asia eri kenkien kanssa. Clara paljastaa, että hänen täytyy ostaa Magnolialle uudet kengät kuukauden välein edellisten jäädessä pieniksi. 

Clara ei ole huolissaan Magnolian kovatahtisesta kasvupyrähdyksestä. Magnolian lääkärin mukaan hänestä tulee todennäköisesti hyvin pitkä aikuisena. Hän on jo nyt koossaan 99 prosenttia suurempi kuin muut ikätoverinsa.  

Magnolia ei ole pelkästään pituudessaan edellä ikätovereitaan. Hänen motoriset taitonsa ovat kehittyneet erinomaisesti ja hän osaa esimerkiksi pestä omat hampaansa ja avata ovia omatoimisesti. Magnolia on myös intoutunut nostelemaan kahvakuulia äitinsä kanssa kuin mikäkin voimanainen konsanaan.

– Hänen seurassansa on ilo olla. Hän tervehtii kaikkia ohikulkijoita ja antaa ihania karhunhalauksia. Häntä ei voi kuin rakastaa. Olemme enemmän kuin kiitollisia hänestä ja hänen siskostaan, Clara kertoo. 

Magnolian vanhemmat ovat myös ylpeitä tämän puhelahjoista. Magnolia osaa jo puhua lyhyitä, yksinkertaisia lauseita. 

– Hän osaa tehokkaasti kommunikoida tarpeitaan. Hänen siskonsa on samanlainen, Clara kertoo ylpeänä. 

Claran ja Magnolian elämää voi seurata Claran TikTokissa tarkemmin. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä

Lähteet: Caters News, @clarajaethomas/TikTok ja New York Post

Lue myös:

    Uusimmat