Todd yllätti pikkuveljensä liikuttavalla tavalla – äiti kuvasi reaktion videolle: "Olemme niin ylpeitä siitä, että Todd toimi näin anteliaasti"

Kuusivuotias tyttö lahjoittaa hiuksensa jo toistamiseen hyväntekeväisyyteen 1:28
Videolla kerrotaan tytöstä, joka lahjoitti hiuksensa hyväntekeväisyyteen.

Isoveli Todd oli säästänyt veljensä maksamat vuokrahat ja antoi ne tälle takaisin, kun veli löysi oman asunnon. Aiheesta kertoo Evening Standard -sivusto.

Yhdysvaltain Missourissa, Wentzvillen kaupungissa asuva Todd Burkemperantoi nuoremman veljensä Alexin muuttaa luokseen asumaan sen jälkeen, kun veli oli valmistunut koulusta vuonna 2017. Puolen vuoden jälkeen Alex alkoi maksaa Toddille vuokraa.

Todd ei ollut kertonut Alexille, että hän oli siirtänyt kaikki tämän maksamat vuokrarahat varta vasten perustamalleen säästötilille ja että hän aikoisi antaa ne myöhemmin takaisin. Hän oli lisännyt tilillä lepäävään summaan myös omia varojaan. 

Äiti kuvasi veljen reaktion

Hiljattain Alex oli tehnyt kaupat kiinnostavasta asunnosta, jota varten hänen piti maksaa käsiraha. Silloin Todd kertoi säästötilillä odottavista rahoista ja näytti kuvakaappauksen siitä veljelleen. Tod paljasti, että hän oli säästänyt rahat Alexin tarvitsemaa käsirahaa sekä muita asunnon omistamiseen liiittyviä kustannuksia varten.

Kuultuaan Toddin eleestä Alex alkoi itkeä ja meni halaamaan veljeään. Poikien äiti Barbara kuvasi tunteikkaan hetken videolle. Todd oli kertonut säästämisaikeistaan Barbaralle ja isälleen Timille, mutta hän oli pyytänyt, että Alexille ei sanottaisi mitään. Barbara kertoo, että pojilla on keskenään erittäin hyvät välit.

– Tim ja minä olemme niin ylpeitä siitä, että Todd toimi näin anteliaasti.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Äiti julkaisi videon kaikkien nähtäville

Barbara julkaisi videon ensin Facebook-sivullaan. Kun se oli saanut niin paljon hyvää palautetta, hän päätti jakaa sen julkisesti kaikkien nähtäväksi.

– Halusin jakaa tämän tarinan veljesten välisestä kiintymyksestä laajemmalle yleisölle, hän kertoi Good News Network -sivustolle.

Lue myös:

    Uusimmat