Mainos

Syyttäjä hiillosti Karalahtea hovioikeudessa

Jääkiekkoilija Jere Karalahti saapui tämänpäiväiseen hovioikeuden istuntoon suoraan Saksasta, parikymmentä minuuttia myöhässä. Aamupäivällä Vantaan vankilassa kuultiin Karalahden lisäksi myös muita vastaajia sekä todistajia.

Syyttäjä Erkki Huhtala hiillosti Karalahtea erityisesti syytettyjen välisestä rahaliikenteestä toissa vuoden keväällä ja kesällä. Syyttäjän mukaan Karalahti toimi rahoittajana laajassa amfetamiinijutussa heinäkuussa 2007.

- En puhuisi rahapulasta, mutta kyllä jälkeenpäin näyttää siltä, että velkaa on ollut joka suuntaan. Tiesin, että asiat hoituu, niin kuin on hoitunutkin, Karalahti totesi.

Karalahti toisti käräjäoikeudessa kuullut tarinat velkaantumisesta lapsuudenystävälleen "Nikelle", joka on jutun yksi käräjäoikeudessa pitkän vankeustuomion saaneista.

Velkaa kertyi Karalahden mukaan kesälomalla jääkiekkohallien aitioissa juhlimisesta.

- Konsertti vaatii muutaman päivän, että pääsee siihen tunnelmaan ja sen jälkeen on lähdetty jatkoille, Karalahti sanoi.

Karalahti vetosi muistamattomuuteen, kun syyttäjä tiedusteli Karalahden puheluita Bandidos-jengiin kuuluvien käräjäoikeudessa päärikoksista tuomittujen kanssa.

- Millä mä voin muistaa seitsemän sekunnin puhelun kahden vuoden takaa, Karalahti sanoi kyllästyneenä.

Syyttäjän mukaan Helsingin käräjäoikeuden joulukuussa langettama sakkotuomio huumausaineen käyttörikoksesta todistaa Karalahden tietoisuutta huumausaineista ja huumausainerikollisuudesta.

- Syyte on kiistetty, asia on kesken ja menossa hovioikeuteen, Karalahti tyytyi toteamaan pariin otteeseen.

Karalahti viittasi vastauksissaan useasti poliisin nauhoittamiin puheluihin, joita kuunnellaan oikeudessa huomenna. Karalahden mukaan puhelut todistavat, että kyse oli velkojen maksusta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.