Syöpään sairastunut tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen sai toivon kipinän: "Tänään lääkäri kertoi hyviä uutisia"

Syöpää sairastava Janita Lukkarinen julkaisi jälleen Instagramissa pitkän tekstin syöpätaistelunsa etenemisestä

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän kertoo saaneensa hyviä uutisia syöpähoitojensa etenemistä koskien.

– Tänään lääkäri kertoi hyviä uutisia, veriarvot on tilanteeseen nähden todella hyvät, pääsen huomiseen hoitoon, sekä kroppa kestää sytot hyvin, eli pysytään suunnitelmassa ja tulee yksi uusi solusalpaaja mukaan. Hoidot toteutetaan kahden viikon välein, enkä oo vielä kertaakaan sairastunut, Lukkarinen kirjoittaa Instagramissa.

Lukkarinen kertoo saaneensa hyviä uutisia myös hänen sydämensä päältä löytynyttä kasvainta koskien.

– Mun sydämen päällä oleva kasvain on pienentynyt, se on enää kolmasosan lähtökohdasta. Mä todella toivon sen katoavan hoidon aikana, jotta mun sydän säästyy säteiltä ja arpeutumiselta, hän kirjoittaa.

Lukkarinen julkaisi aiemmin surullisen kuvan, joka paljastaa, että syöpähoidot ovat vieneet hänen hiuksensa. Kuvan yhteydessä Big Brother -ohjelmasta vuonna 2012 julkisuuteen noussut Lukkarinen kertoi koskettavasti raskaasta elämäntilanteestaan.

– En olisi ikinä pystynyt olemaan näin vahva tämän asian edessä ilman teitä kaikkia. Mä en edes itkenyt, kun mun hiukset lähti. Mä olen vihdoin vapaa mun hiuksista ja tää fiilis on jotain niin käsittämätöntä. Vaikka mä menisin pois, mä tekisin sen tyylillä, enkä katuisi päivääkään tästä matkasta, hän kirjoittaa.

– Olen kiitollinen jokaisesta päivästä ja jokaisesta hetkestä jonka saan viettää mun perheen luona ja poissa sairaalasta. Mulla on paikka auki syöpäklinikalla, mutta niin kauan kuin pärjään aion olla kotona mun rakkaiden luona, koska rakkaus parantaa, Lukkarinen jatkaa.

Useissa tositelevisio-ohjelmissa esiintyneeltä Janita Lukkariselta, 25, löydettiin kesällä lukuisia kasvaimia. Lukkarinen kertoi Seiska-lehdelle sairastavansa imusolmukesyöpää ja sisäelimissään hänellä on kasvaimia yhteensä kuusi kappaletta.

Lue myös:

    Uusimmat