Syöpää sairastavalta Janita Lukkariselta kipakka kirjoitus: "Ihminen, joka ei ole tätä kokenut, ei ole oikea ihminen arvostelemaan minua"

Janita Lukkarinen kertoo saamastaan arvostelusta.

Syöpää sairastava tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen on kertonut sosiaalisessa mediassa avoimesti kamppailustaan vaikean sairauden kanssa. Imusolmukesyöpää sairastava Lukkarinen on aktiivisesti päivittänyt Instagram-tililleen kuulumisiaan ja kertonut, miten hoidot etenevät.

Tuoreessa kirjoituksessaan Lukkarinen kertoo saaneensa avoimuudestaan myös negatiivista palautetta. 

– Jos minulla ei ole oikeutta jakaa tietoa syövästä ja kemoterapian aiheuttamista oireista, mikä oikeus kellään on sitten jakaa mitään kuvia itsestään, koska miljardit muutkin jakavat tai eivät jaa, koska ovat erakoituneita? Pitäisikö teidänkin keskittyä auttamaan muita, eikä lyömään lyötyä? Lukkarinen kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Lukkarinen ei kerro tarkemmin, millaista palautetta on saanut. Hän kuitenkin kertoo saavansa päivittäin runsaasti kiitosta avoimuudestaan.

– Teen upeaa työtä, joka auttaa niin monia käsittelemään omia ongelmiaan ja sairauksiaan. Annan niin monelle toivoa ja saan päivittäin satoja kiitoksia siitä mitä teen, ja juuri ne kiitokset on mun palkka tästä, ne saa mut jatkamaan tätä hienoa työtä, jota teen. 

Lukkarinen kertoo kokevansa, että hänen tehtävänsä on auttaa muita. Se auttaa häntä jaksamaan vaikeina hetkinä.

– Tulee vielä se hetki, kun minut laitetaan kuukaudeksi eristykseen ja tulen olemaan pelkkä hengittävä ruumis sillä hetkellä, mun matka ei todellakaan ole helppo. Ihminen, joka ei ole tätä kokenut, ei ole oikea ihminen arvostelemaan minua.

Lue myös:

    Uusimmat