Janita Lukkariselta taisteluntahtoinen päivitys – kertoo avoimena tuntemuksistaan: "Nyt vedetään ihan äärirajoilla"

Parantumatonta syöpää sairastava Janita Lukkarinen erikoishaastattelussa:"Toivon, että tähtipöly laskeutuisi tänne mun jälkeen ja jäisi elämään" 14:31
Janita Lukkarinen kertoo, kuinka syöpä näkyy hänen arjessaan.

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen kertoo sosiaalisessa mediassa avoimesti arjestaan syövän kanssa.

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen, 26, julkaisi Instagram-tilillään tekstin, jossa hän kertoo arjestaan syövän kanssa. Tekstin ohessa hän on julkaissut kuvan, jossa hän poseeeraa vakava katse kasvoillaan.

Lukkarinen kertoo avoimesti, että hän ei ole palautunut saamistaan hoidoista. Hän kertoo kärsivänsä muun muassa rytmihäiriöistä.

– Tämä aihe on puhuttanut, miten olen palautunut hoidoista?! En vielä olekaan. Edistys on ollut todella hidasta, mutta puhtaasti tahdonvoimalla vedetty ja positiivisella mielellä, vaikka kroppa prakaa alta ja sydän on todella ylirasittunut ja rytmihäiriöt ovat arkea kaikkien näiden ihmiskokeiden (hoitojen) jäljiltä, Lukkarinen kirjoittaa.

Lukkarinen kertoo elävänsä arkeaan nyt tietoisesti äärirajoilla ja toteaa varautuneensa myös siihen, että hän saattaa saada sydänkohtauksen.

– Tänään jatkuu treenit pitkästä aikaa, mä päätin että nyt vedetään ihan äärirajoilla ja katotaan kauan menee ensimmäiseen viralliseen sydänkohtaukseen, hän jatkaa.

Lukkarinen kertoo pitävänsä kaikin voimin kiinni elämästä, vaikka hän sai vastikään synkän diagnoosin. Lukkarinen kertoi vastikään Seiska-lehden haastattelussa, ettei hänen imusolmukesyöpäänsä voida parantaa.

Lue myös:

    Uusimmat