Syöpää sairastavalle Chaselle annettiin vain kuukausia elinaikaa – amerikkalainen lukiolaispoika kiirehti naimisiin tyttöystävänsä kanssa

1:07
71 vuotta naimisissa ollut pariskunta oli yhdessä loppuun saakka.

Yhdysvaltaiset Chase ja Sadie avioituivat, kun kävi ilmi, että Chasen luusyöpää ei voitaisi enää parantaa. Pariskunta antoi haastattelun Indy Star -sivustolle.

18-vuotias Indianassa asuva lukiolainen Chase Smith sairastaa Ewingin sarkoomaa, luusyöpää. Kun hänelle kerrottiin, että hänellä olisi enää vain kuukausia elinaikaa, hän päätti mennä naimisiin tyttöystävänsä Sadie Millsin,18, kanssa. Pariskunta vihittiin 29. huhtikuuta.

Rakastuivat vuosi sitten

Eri lukioita käyvät Chase ja Sadie olivat tavanneet ensi kerran vuonna 2018. Vuotta myöhemmin Chase kysyi Sadien puhelinnumeroa ja heidän välilleen syntyi romanssi.

– Ensitreffiemme jälkeen olemme olleet erossa toisistamme ehkä vain päivän tai kaksi, Chase kertoi Indy Star -sivustolle.

Sairastanut syöpää kuusi vuotta

Vuonna 2014 aiemmin uinnissa menestynyt Chase sai tietää sairastavansa Ewingin sarkoomaa. Pari vuotta myöhemmin syöpä uusiutui ensimmäisen kerran. Viime keväänä hän sairastui jälleen. 

Tänä vuonna syöpä levisi ympäri Chasen kehoa, muun muassa lähelle aivolisäkettä. Lääkärit antoivat Chaselle kolmesta viiteen kuukautta elinaikaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Halusivat saman tien naimisiin

Yhteistä tulevaisuutta suunnitellut pariskunta oli aikonut mennä naimsiin myöhemmin, mutta lohduttomien uutisten saavuttua Chase päätti puhua Sadien kanssa siitä, voisivatko he aikaistaa häitä. Vanhempien suostumuksella häät suunniteltiin pidettäväksi neljän päivän kuluttua.

Chase ja Sadie sanoivat toisilleen "tahdon" samassa paikassa, jossa he olivat suudelleet ensi kerran puoli vuotta sitten: Sadien vanhempien pihalla. Paikalla oli perheenjäsenien lisäksi muutamia ystäviä.

– Tärkein asia elämässäni tällä hetkellä on viettää aikaa iloiten ja nauraen. Elää täysillä ja rakastaa joka hetkeä, Chase kertoi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja