Mainos

Syöpää sairastava Janita Lukkarinen kertoo avoimesti voinnistaan: "Hoitajakin huolestui nähdessään, kuinka tärisin"

14:31
Janita Lukkarinen kuvailee arkeaan parantumattoman syövän kanssa.

Tosi-tv-ohjelmista tunnetuksi tullut Janita Lukkarinen käy parhaillaan läpi sädehoitoja.

Tosi-tv-tähtenä ja sosiaalisen median vaikuttajana tunnettu Janita Lukkarinen sai syöpädiagnoosin puolitoista vuotta sitten. Lukkarinen kertoo avoimesti arjestaan Instagram-tilillään, jota seuraa yli 50 000 ihmistä.

Lukkarinen sairastaa parantumatonta imusolmukesyöpää, jota hoidetaan tällä hetkellä sädehoidoilla. Tuoreessa päivityksessään hän kertoo saaneensa hiljattain vaarallisen tulehduksen.

– Olen nyt ollut yli viikon sairaalassa. Eilen heräsin kauheassa kuumehorkassa, kylmä hiki valtasi minut ja vaatteeni olivat läpimärät, en voinut liikkua. Painoin hoitajanappia ja hoitajakin huolestui nähdessään kuinka tärisin ja olin aivan läpimärkä. Hän toi minulle lääkettä ja tilasi verikokeet. Tulehdusarvoni olivat pompanneet yhdessä yössä sataan, ja ruumiinlämpö huiteli kuumerajoilla. Antibiootti aloitettiin välittömästi suonensisäisesti.

Aiemmin Lukkarinen kertoi joutuneensa suuren leikkaukseen, jossa hänen vasen keuhkonsa rakennettiin uudelleen, ja hänen sydänpussiinsa jouduttiin tekemään oletettua suurempi operaatio.

Lukkarinen on kertonut pitävänsä kaikin voimin kiinni elämästä, vaikka hän sai vastikään synkän diagnoosin. Lukkarinen kertoi taannoin Seiska-lehden haastattelussa, ettei hänen imusolmukesyöpäänsä voida parantaa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja