Janita Lukkarinen, 26, sairastaa parantumatonta syöpää – muistuttaa tärkeästä asiasta: "Tuska ja kipeät asiat eivät aina näy"

14:31
Janita Lukkarinen kuvailee arkeaan parantumattoman syövän kanssa.

Parantumatonta imusolmukesyöpää sairastava tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen muistuttaa Instagramissa, että tuska ja kipeät asiat eivät aina näy ihmisestä ulospäin.

Tosi-tv-tähtenä ja sosiaalisen median vaikuttajana tunnettu Janita Lukkarinen sai syöpädiagnoosin puolitoista vuotta sitten. Lukkarinen kertoo avoimesti arjestaan Instagram-tilillään, jota seuraa liki 50 000 ihmistä. Tuoreimman kuvansa ohessa Lukkarinen muistuttaa siitä, että ikävät kokemukset eivät aina näy ihmisistä ulospäin. Kuvassa Lukkarinen poseeraa laittautuneena kameralle hymyillen.

– Muistakaa, että tuska ja kipeät asiat eivät aina näy päällepäin, mutta ihmiset voi kärsiä lujempaa kuin voisit ikinä uskoakaan kenenkään tuntevan edes, Lukkarinen kirjoittaa.

Lukkarinen sai vastikään kuulla murheellisia uutisia. Syöpä oli levinnyt, eivätkä hoidot enää tepsineet. Instagramissa hän kertoo avoimesti kokeneensa sairastumisensa myötä tuskaa.

– Se kaikki tuska tekee musta mut. Oon antanut itseni teille sydän auki, joskus se valitettavasti on verillä juuri sen takia, koska annan itteni 100-prosenttisesti teille, enkä yhtään vähempää, Lukkarinen kirjoittaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja