Syöpää sairastava 3-vuotias pääsi tatuointiliikkeen penkille: "En olisi koskaan osannut odottaa, että otamme tyttäreni kanssa ensimmäiset tatuoinnit yhdessä"

Äiti halusi piristää syöpäsairasta tytärtään viemällä hänet tauointiliikkeeseen. Nyt tytön käsivarsia koristaa Disney-aiheiset hihatatuoinnit, kertoo brittisivusto The Sun.

Trinity D'Autorio on 3-vuotias tyttö, jolla todettiin viime kesänä neuroblastoomaksi kutsuttu syöpä. Sylva ryn mukaan kyseessä on toiseksi yleisin kiinteä syöpä lapsilla heti aivokasvaimen jälkeen. Vakava sairaus diagnosoidaan keskimäärin noin kahden vuoden ikäisillä lapsilla.

Trinitylle on toistaiseksi tehty luuytimen biopsia, erilaisia kuvauksia ja hän on käynyt kahdesti kemoterapiassa. Kasvaimen poistaminen leikkauksen avulla ei ole vaihtoehto, sillä kasvain sijaitsee paikassa, josta sitä on mahdotonta leikata.

"En olisi voinut ikinä uskoa, että vien 3-vuotiaan tyttäreni tatuointiliikkeeseen"

Syöpäsairaan tytön äiti Skyla Zimmerman D'Autorio on luonut tyttärelleen Facebook-sivun, johon perhe dokumentoi Trinityn syöpätaistelua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hiljattain lisätyissä kuvissa poseeraa silmin nähden tyytyväinen tyttö, joka polleana esittää väritatuoinnein koristeltuja käsivarsiaan. Tyttö istuu useassa kuvassa oikean tatuointiliikkeen penkillä seuraten kiinnostuneena tatuointitaiteilijoiden työtä.

– En olisi voinut ikinä uskoa, että vien 3-vuotiaan tyttäreni tatuointiliikkeeseen, Skyla kertoo.

Trinityn äiti otti samalla kertaa elämänsä ensimmäisen tatuoinnin. Äiti ja tytär poseeraavatkin yhdessä Facebook-kuvassa vertaillen tatuointejaan.

Perheenäiti otti käteensä tekstitatuoinnin, jossa on hänen kolmen tyttärensä nimet.

– En olisi koskaan osannut odottaa, että otamme tyttäreni kanssa ensimmäiset tatuoinnit yhdessä.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Trinityn molemmat käsivarret ovat täynnä toinen toistaan värikkäämpiä tatuointeja. Toisessa käsivarressa on selvästi Disney-teema, sillä tytön kädestä löytyy muun muassa Pieni Merenneito, Aku Ankka sekä Minni ja Mikki Hiiri.

Toisessa käsivarressa taas on kuvioituna muun muassa My Little Pony ja Nalle Puh.

Trinityn toisessa reidessä on Disney-elokuvista tuttu kaksikko Lilo ja Stitch, toisessa reidessä taas komeilee hänen nimensä syöpänauhan kera.  

Hihatatuoinnit ihastuttivat

Moni saattaa aluksi kauhistua nähdessään pienen tytön istumassa tatuointiliikkeen nahkapenkillä – tilanne näyttää nopealla vilkaisulla todella todentuntuiselta. Tytön tatuoinnit eivät kuitenkaan ole aitoja, eikä Trinityllä siten ole oikeaa tatuointimustetta ihossaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä​​​​​​​

Moni Trinityn elämää seuraava somekäyttäjä on haltioissaan perheen tempauksesta. Moni kiitteli ja samalla myös ihasteli sitä, että tatuointiliike suostui toteuttamaan perheen erikoisen mutta niin merkittävän toiveen.

– Tuollaiset yhteiset muistot pysyvät mielessä koko elämän ajan, erän kommentoi.

– Miten ihana idea! Tuo tyttö ei varmasti halua enää ikinä pesulle, toinen mietti.  

Trinity jatkaa edelleen syöpätaisteluaan. Sylva ryn mukaan neuroblastoomaan sairastuneista 50–85 prosenttia on elossa viiden vuoden kuluttua diagnoosista. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat