Tatuointitaiteilijan urasta haaveillut nainen vältteli "tavallista päivätyötä" – otti kaksi kasvotatuointia, jotta häntä ei palkattaisi

Miksi tatuointeja kasvoihinsa ottanut näyttää muiden mielestä pelottavalta?

Kayleigh Peach, 26, otti kasvoihinsa kaksi tatuointia, jotta yritykset eivät niin herkästi palkkaisi häntä niin sanottuun tavalliseen päivätyöhön, vaan hän joutuisi todella pyrkimään unelma-ammattiinsa tatuoijaksi.

26-vuotias Kayleigh Peach otti kaksi kasvotatuointia, jotta häntä ei palkattaisi niin helposti ”tavalliseen päivätyöhön”, vaan hän joutuisi pyrkimään kohti unelma-ammattiaan tatuoijana. Nainen kertoo tarinansa muun muassa Birmingham Mail -sivustolle.

Kayleigh kertoo, että hän on aina haaveillut tatuoijan ammatista. Hän uskoo, että hänen oli aiemmin vaikea saada työtä alalta, koska hän oli tavattoman ujo.

Tämän vuoksi nainen päätti repäistä ja tatuoi kasvonsa. Siten hänen olisi vaikeampi saada niin sanottua normaalia työtä, ja hän joutuisi pyrkimään töihin tatuointistudioon.

– Se oli ikään kuin muistutus siitä, että omia unelmia täytyy tavoitella sitkeästi, Kayleigh kertoo.

– Tatuoinnit hyväksytään nykyisin paljon paremmin kuin aiemmin, mutta kaulassa ja kasvossa olevat tatuoinnit ovat ihmisten mielestä edelleen äärimmäinen valinta, ja monet työpaikat ovat niitä vastaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaksi tatuointia

Kayleigh tatuoi kasvonsa 24-vuotiaana, kun hän oli ensimmäistä päivää oppilaana tatuointistudiossa.

Oikeaan poskeensa Kayleigh tatuoi ruusun ja lehtiä. Kukka symboloi romanssia ja kauneutta, lehdet kuvastavat uutta alkua.

Oikealle puolelle kulmakarvojen yläpuolelle hän otti sanan ”cursed”, kirottu. Se symboloi hänen kamppailuaan ihmissuhteiden ja mielenterveysongelmien kanssa.

Uravalinta muutti hänen elämänsä

Kayleigh’n mukaan alavalinta on pelastanut hänen elämänsä. Hän luottaa itseensä enemmän kuin ennen.

– Se kuulostaa kliseiseltä, mutta on totta. Ajattelen asioista eri tavalla. Ennen lasini oli aina puoliksi tyhjä, nyt se on puoliksi täysi.

Yli puolet kropasta tatuointien peitossa

Kasvotatuointien lisäksi Kayleigh'lla on runsaasti muitakin tatuointeja. Hän laskeskelee, että yli puolet hänen kehostaan on tatuoitu.

Ensimmäisen tatuointinsa hän otti 18-vuotiaana. Silloin hän tatuoi parhaan ystävänsä sukunimen nilkkaansa. Ystävä teki samoin.

Isä vastusti ensin tatuointeja

Kayleigh’n isä ja äitipuoli eivät olleet kovin ilahtuneita tyttären tatuointi-innostuksesta. Hänellä oli muutenkin ongelmia heidän kanssaan tuolloin.

Myöhemmin isä on hyväksynyt Kayleigh'n valinnan. He ovat jopa tehneet toisilleen tatuoinnit.

Haaveena tatuoida koko keho

Kayleigh ei enää tiedä, montako tatuointia hänellä kaiken kaikkiaan on, sillä monet niistä on yhdistetty toisiinsa. Hän ei  osaa arvioida, kuinka paljon rahaa kuviin on uponnut, "luultavasti tuhansia puntia".

Tällä hetkellä Kayleigh on töissä tatuointitaiteilijana The Tattooed Gent -studiolla Erdingtonissa.

Hänen unelmansa on tatuoida on koko kehonsa, mutta kasvojaan hän ei aio enää juurikaan tatuoida. 

Tatuoinnit ovat Kayleigh’lle muistoja.

– Kuvien kerääminen ihoon on hauska harrastus. Voi muistella menneitä aikoja ja sitä, milloin ja missä hankki ne, ja mikä niiden merkitys on.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja