Mainos

Synnyttävä nainen jäi jumiin tulvavesien keskelle – tuntematon mies riensi apuun: "Jos häntä ei olisi, kertoisimme aivan erilaista tarinaa"

Kuorma-autokuski kirjaimellisesti pelasti tämän perheen: kun synnyttävä äiti saapui sairaalaan kävi ilmi, että hänelle piti tehdä hätäsektio.

Ilman tuntematonta hyväntekijää Kelly Brinkmanille olisi voinut käydä huonosti. Englantilainen Brinkman kiittää miestä, joka auttoi hänet sairaalaan tulvavesien keskeltä, kertoo The Guardian.

Brinkmanin synnytys oli käynnistynyt, mutta tulvavesien vuoksi hän ei päässyt matkustamaan sairaalaan. Kuorma-autoa ajanut Justin Tacey sattui paikalle juuri ajoissa. Veden vuoksi Tacey ajoi hyvin hitaasti ja huomasi matkalla Brinkmanin huolestuneen kumppanin.

– Tein vain sen, mitä kuka tahansa olisi tehnyt, Tacey itse totesi.

Tacey tarjoutui lastaamaan parin auton kuorma-autonsa takaosaan ja ajamaan heidät tulvaveden läpi. Tavallisesti hänen autonsa kuljettaa kaivureita.

Tacey kirjaimellisesti pelasti pariskunnan: kun Brinkman saapui sairaalaan, kävi ilmi, että hänelle piti tehdä hätäsektio. Tytär Lillie syntyi 30 minuutissa.

– Voin ajatella vain, että Justinin kuului olla siellä meitä varten. Jos häntä ei olisi, kertoisimme aivan erilaista tarinaa nyt, 32-vuotias Brinkman kommentoi.

Nyt Brinkman on kumppaneineen saanut viedä kotiin terveen tyttövauvan – kiitos kuorma-autokuskin toiminnan.

***

1:12

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.