Sylvester Stallonella kuvankauniit tyttäret – ylistää vaimoaan lasten kasvatuksesta

Sylvester Stallone on onnekas mies. Sen lisäksi, että tähtinäyttelijällä on hyvin kaunis puoliso, ovat myös hänen tyttärensä erittäin vetäviä nuoria naisia.

Sylvester Stallone kertoi Entertainment Tonightin haastattelussa, että hänen on vaikea uskoa tyttäriensä kasvaneen niin nopeasti.  

70-vuotias toimintatähti myöntää, että hänen kolmen tyttären kasvattaminen on ollut suurimmaksi osaksi hänen vaimonsa Jennifer Flavinin,48, harteilla.

– Minun on annettava kaikki kunnia Jenniferille. Olen äimistynyt siitä, että elämä on edennyt niin nopeasti ja tyttäristäni on tullut niin upeita.

Stallonen tyttäret ovat 20-vuotias Sophia, 18-vuotias Sistine ja 14-vuotias Scarlet. Sophia opiskelee, Sistine on malli ja Scarlet puolestaan on lahjakas urheilija.

Kaikki kolme tytärtä tulevat jakamaan Golden Globe -palkintoja vuoden 2017 gaalassa. vuoden 2016 gaalassa viime tammikuussa palkintoja ojensi Jamie Foxin tytär Corinne.   

Stallonella on vuonna 1985 päättyneestä liitostaan Sasha Czackin kanssa kaksi poikaa, Sage ja Seargeoh Stallone. Sage menehtyi heinäkuussa 2012. ollessaan 36-vuotias. 

Lue myös:

    Uusimmat