Suvi Teräsniska ja Simo-rakas juhlistavat 10. kihlajaispäiväänsä – harvinainen yhteiskuva julki

Suvi Teräsniska kertoo uutuusohjelmassa käyneensä meediolla – eräs yksityiskohta saa ohjelman juontajan karvat nousemaan pystyyn 1:42
Suvi Teräsniska kertoi Sukuni salat -ohjelmassa käyneensä meediolla – eräs yksityiskohta sai ohjelman juontajan karvat nousemaan pystyyn

Suvi Teräsniska ja tämän puoliso kihlautuivat 10 vuotta sitten.

Laulaja Suvi Teräsniska ja tämän Simo-puoliso juhlistavat 10. kihlajaispäiväänsä. Muusikko kertoi pariskunnan merkkipaalusta Instagramiin postaamansa kuvasarjan yhteydessä.

Kuvasarjan ensimmäinen otos on neljästä mustavalkokuvasta koostuva kollaasi, jossa pariskunta hulluttelee yhdessä.

– Hyvää 10-vuotiskihlapäivää rakas, Teräsniska kirjoittaa postauksen yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Muusikko palaa kuvatekstissään kymmenen vuoden takaisiin tunnelmiin, kun kaksikko oli yhteisellä lomamatkalla rakkauden kaupungiksi tituleeratussa Pariisissa.

– Nämä siloposket oli 10 vuotta sitten Pariisissa lomamatkalla ja minä saatoin välillä vähän motkottaa leikkimielisesti että kun "toinen ei saa edes kosittua", kunnes Simo polvistui Eiffel-tornin juurella karusellissa, Teräsniska kirjoittaa.

Kuvasarjan toisena kuvana on otos, jossa Teräsniska pyörii karusellin kyydissä. Kolmannessa kuvassa pari esittelee nimettömissään sädehtiviä sormuksia Eiffel-tornin komeillessa taustalla.

– Olkoon seuraavat 10 vuotta armollisia ja rakkaudentäyteisiä. Pikkumiehet pitää kyllä huolen että ne on vauhdikkaita, laulaja kirjoittaa viitaten parin lapsiin.

Laulajan postauksen kommenttikenttä on täyttynyt onnentoivotuksista.

– Onnea ja paljon yhteisiä vuosia lisää, yksi toivottaa.

– Onnittelut kihlapäivänänne! toinen kommentoi.

– Onnea ja kaikkea hyvää elämäänne, kolmas kirjoittaa.

Teräsniska ja tämän Simo-puoliso avioituivat vuonna 2014.

Lue myös:

    Uusimmat