Suvi Teräsniska jakoi koskettavan muiston 15 vuoden takaa – Olli Lindholm lausui paljonpuhuvat sanat keikkalavalla

5:04
Suvi Teräsniska paljastaa: Tämä on erikoisin fanilahja, jonka artisti on uransa aikana saanut

Yö-yhtyeen kanssa tänä kesänä keikkaileva Suvi Teräsniska muistelee Instagramissa koskettavasti ensimmäistä keikkaansa yhtyeen kanssa.

Laulaja Suvi Teräsniska, 32, tuli ennen soolouraansa suomalaisille tutuksi Yö-yhtyeen taustalaulajana. Teräsniska sai pestin alle kaksikymppisenä otettuaan rohkeasti itse yhteyttä yhtyeen keulakuvaan Olli Lindholmiin

Nyt menestyksekästä musiikkiuraa tehnyt Teräsniska muistelee Instagramissa hetkeä, jolloin nousi ensimmäistä kertaa lavalle Lindholmin ja kumppaneiden kanssa kotikonnuillaan Oulussa vuonna 2006. Teräsniska julkaisi 15 vuotta sitten otetun kuvan hänestä ja Lindholmista, joka on otettu juuri ennen kuin hän nousi ensimmäistä kertaa Yön kanssa lavalle.

Teräsniska kertoo pitkässä muistelossaan jännittäneensä tilannetta valtavasti keikkaa edeltäneestä illasta asti. Lopulta hänen vuoronsa tuli neljännen biisin jälkeen.

Pettävällä jäällä tuli ennen minua, se tuntui kestävän ikuisuuden. Olli laulatti vielä yleisöä ja mietin, että onko tämä jotenkin pidempi kuin aikaisemmin, hän muistelee.

– Mä vapisin kuin haavan lehti, kun kävelin lavalle. Hengitys salpautui, mutta sillä sekunnilla, kun Mikko alkoi soittaa, tiesin että osaan tämän. Näin tuttuja kasvoja, äiti ja isä oli katsomassa. Mun hyvä ystävä Porista oli tullut mukaan totta kai. Siinä mä taisin laulaa jo ensimmäisen kerran tien ihmisten mieliin, erityisesti Ollin, Teräsniska jatkaa.

Hän kertoo, että Lindholm pyysi häntä Yön kiertueen taustalaulajaksi pari viikkoa myöhemmin.

– Ja loppu on historiaa. Tarinaa, joka saa tänään yhden arvoisensa luvun lisää, Teräsniska kirjoitti torstaina viitaten Yö-yhtyeen tämän kesän festarikiertueeseen, jolla juhlistetaan yhtyeen 40-vuotista taivalta.

Teräsniska toimii kiertueella yhtyeen solistina, mutta kiistää sen, että hän olisi Yö-yhtyeen seuraava laulaja, vaikka Lindholm oli asiasta vitsaillut jo 15 vuotta sitten. Lindholm menehtyi helmikuussa 2019.

– Minua kylmäsi, kun nyt katsoin tuon Rotuaarin vedon uudelleen ja biisin jälkeen Olli sanoi vielä "Siinähän on Yö-yhtyeeseen seuraava laulaja sitten, kun häntä aletaan leikkelemään lisää", hän muistelee Lindholmin sanoneen.

– En olisi voinut kuvitella, että polku tuo minut juuri tähän hetkeen. Ei, minusta ei edelleenkään tule Yö-yhtyeen seuraavaa laulajaa. Tää on kunniapesti ja tänään aion muistella kaikkia niitä 15 vuotta rakkaudella, Teräsniska tunnelmoi.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja