Suvi Pitkänen suuntaa uudelle uralle – julkaisi ensimmäisen singlensä

Suvi Pitkänen alkoi opiskella musiikin tuotantoa itsenäisesti kaksi vuotta sitten.

DJ-kaunotar Suvi Pitkänen on julkaissut debyyttisinglensä. Tiedotteessa kerrotaan, että First Time -nimisen kappaleen tuotanto ja taustat ovat Pitkäsen käsialaa. Laulusta, sanoituksesta ja melodiasta vastaavat Janely, eli Jaanika Leino sekä DJ-tuottaja Perttu Kurttila ja norjalainen Laila Samuels.

First Time on taiteilijanimellä Suvi B esiintyvän Pitkäsen ensimmäinen tuotos italialaisen Bang Records -levy-yhtiön kanssa tehdystä kolmen julkaisun levytyssopimuksesta. Seuraavat kaksi singleä ovat luvassa loppuvuoden ja ensi vuoden aikana.

– Olen tehnyt jo usean vuoden ajan DJ-keikkoja ja tutustunut samalla lukuisiin alan ammattilaisiin. Italialaisen levy-yhtiön sopimuksen sain Tom & Hills -kaksikkoon kuuluvan Samuel Hillsin kautta. He olivat jo tehneet samalle yhtiölle aiemmin omia julkaisujaan, Pitkänen kertoo.

Suvi Pitkänen on nyt luopumassa kauneusalan töistä ja keskittymässä yhä enemmän DJ-keikkailuun, musiikin tekemiseen ja radiotyöhön.

– Kun lapset olivat pieniä, tein muutaman vuoden ajan tietoisesti vain muutamia DJ-keikkoja. Samaan aikaan oma kauneusalan yritykseni sitoi minua runsaasti, eikä aikaa riittänyt paljoa musiikille. Kaipasin kuitenkin keikkoja ja musiikkia ja samalla aloin ymmärtää, että se on lopulta syvin kutsumuksen, Pitkänen kertoo.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja