Suvi Pitkänen raivostui salakuvaamisesta ja tilanne eskaloitui – poliisi keskeytti julkkiskaunottaren baari-illan Rovaniemellä

Suvi Pitkäsen mukaan välikohtaus sai alkunsa, kun hän huomasi toisen naisen salakuvaavan häntä baarissa.

Iltalehti uutisoi torstaina, että useista tosi-tv-ohjelmista tutun Suvi Pitkäsen DJ-keikkaa seurannut baari-ilta Rovaniemellä päättyi joulukuussa aamuöiseen putkareissuun.

MTV Uutisten tavoittama Pitkänen myöntää ajautuneensa baarissa välikohtaukseen toisen hänelle entuudestaan tuntemattoman naisen kanssa. Hän kertoo tilanteen saaneen alkunsa, kun hän huomasi naisen salakuvaavan häntä.

– Kun tajusin salakuvaamisen, hermostuin. Sitten hän rupesi jakelemaan "kohteliaisuuksia", ja tilanne eskaloitui, Pitkänen kertaa tapahtumien kulkua.

– Yritin ensin olla rauhallinen, mutta sitten tilanne alkoi pikkuhiljaa ärsyttää. Kun olen luonteeltani suhteellisen temperamenttinen, en säästellyt sanojani, hän jatkaa ja sanoo naisen laukoneen ikäviä kommentteja Pitkäsen ulkonäöstä.

Sakot rapsahtivat

Mitään vakavaa ei Pitkäsen mukaan tapahtunut, mutta lopulta poliisi joutui puuttumaan peliin.

– Voimakkaampaa verbaalista sanailua siinä oli, ja hän yritti minua huitaista. Siitähän sitten riemastuin vielä enemmän. Ihan hyvä, että tilanne keskeytettiin.

Pitkänen myöntää myös Iltalehden saamat tiedot siitä, että hänelle rapsahti tapauksesta 224 euron sakot haitanteosta virkamiehelle.

– Pitää paikkansa. Typerästi tein, kun purin kiukkuani poliisiin. Se ei ollut viisasta tai oikein, hän huokaa.

Torstaina Pitkänen julkaisi Instagram-tilillään pohdiskelevan päivityksen.

– Välillä mietin, että kyllähän sitä elämässä helpommalla pääsisi, kun pitäisi hieman matalampaa profiilia ja myönnyttelisi muita, hän pohtii kuvatekstissään.

– Asiat, joita en siedä (nettikiusaaminen, kiusaaminen yleensä yms.) tai koen epäoikeudenmukaisena, saa mut tosi vihaiseksi ja se ikävä kyllä jää harvoin huomaamatta. Tätä puolta itsessäni haluan työstää, mutta periaate ei katoa minnekään, hän jatkaa.

Pitkänen vahvistaa, että päivityksen pohdinnat liittyvät Rovaniemen tapahtumiin, jotka harmittavat häntä jälkikäteen.

– Tilanteen olisi voinut välttää sillä, että olisin kylmän viileästi nieleskellyt ja jättänyt asian sikseen. Vaikka yritin, se ei vaan siinä hetkessä onnistunut. Pitäisi oppia hillitsemään itsensä, hän harmittelee.

Kauneusalan jättäneelle Pitkäselle kuuluu kuitenkin tällä hetkellä muuten hyvää. Hän kertoo suorittavansa Laajasalon opiston medialinjaan liittyvää harjoittelua HitMix-radiokanavalla, mutta myös muuta on työn alla.

– Minulta tulee eka biisi nyt keväällä ja sain levytyssopimuksen Italiaan. Vuosi tulee olemaan musiikin ja keikkojen täyteinen, hän paljastaa.

Pitkänen kertoi tammikuun alussa MTV Uutisille työstäneensä laulun melodiaa, mutta kappaleen esittäjä on artistinimellä esiintyvä Janely.

– Kappale koskettaa henkilökohtaisesti minua sanoituksellaan, mutta se sopii myös monelle suomalaiselle, 33-vuotias Pitkänen kuvaili tuolloin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja