Suvi Pitkänen oli koronavirustesteissä: Tulos negatiivinen – näin koronavirus testattiin

1:54
Tämä kaikki sinun pitää tietää koronaviruksesta - katso video.

Suvi Pitkänen sai koronatestitulokset omakanta-palveluun eilen illalla.

DJ-kaunotar Suvi Pitkänen kävi koronavirustesteissä viime sunnuntaina, sillä hänen flunssansa äityi pahemmaksi Lapin-reissun jälkeen. Pitkänen oli ollut Lapsissa turistikeskuksessa sekä kahdella turisteja vilisevällä lentoasemalla. Pitkänen päätti olla yhteydessä kovan flunssan vuoksi lääkäriin, joka passitti hänet testeihin.

Pitkänen jännitti parin päivän ajan testien tulosta kotonaan. Viimein eilen iltapäivästä testitulos tuli omakanta-palveluun.

– Negatiivinen, onneksi. He sanoivat lääkärissä, että minulle soitetaan, mikäli tulos on positiivinen. Olen todella helpottunut tästä tuloksesta, Pitkänen huokaa.

Pitkänen kävi testeissä Espoon Leppävaaran Terveystalossa, jossa oli hänen mukaansa yksi kerros varattu kokonaan koronatesteihin.

– Hoitajilla oli hyvät suojavarusteet ja maskit kasvoilla. Koronavirus testattiin niin, että pitkä pumpulitikku laitettiin nenästä nieluun. Se oli hyvin epämiellyttävä kokemus, mutta se oli onneksi nopeasti ohi, Pitkänen kertoo.

– Olen todella tyytyväinen, että minut testattiin. Pahinta on syyllisyyden tunne, että jos minä olen se, joka levittää koronavirusta.

Pitkänen on parhaillaan työharjoittelussa Nelosen HitMix-radiokanavalla, mutta tämän viikon hän on ollut sairauslomalla ja ensi viikon vielä karanteenissa kotona.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja