Suvi Pitkäsellä epäillään koronavirusta – joutui testeihin oltuaan Lapissa

Suvi Pitkänen kertoo käyneensä koronatesteissä. 

Tositelevisiosta tuttu Suvi Pitkänen kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään käyneensä koronavirustesteissä, jonka tulokset hän tulee saamaan muutamassa päivässä. Hän kertoo saaneensa flunssan loppuviikosta, joka oli äitynyt nopeasti pahemmaksi. 

– Itse aloin miettimään jo sunnuntaina palattuani Lapista, että haluaisin testiin, koska olin ollut turistikeskuksessa ja kahdella turisteja vilisevällä lentoasemalla. Huoltani ei kuitenkaan pidetty aiheellisena eikä lähetettä testeihin tullut, Pitkänen kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Sairastuttuaan flunssaan Pitkänen oli lukenut mediasta, että juurikin Lapista on lähtenyt pari koronavirustartuntaketjua. Hän oli soittanut seuraavana päivänä lääkärilleen, joka oli passittanut naisen heti testeihin. 

– Olen tosi harmissani, jos mulla on korona. Tietysti siksi että se on sairaus joka voi olla vaikea ja kohtalokas mutta myös siksi, että mä olen melkein viikon kävellyt ympäriinsä ja levittänyt sitä tietämättäni.⁣ Tauti tarttuu todella helposti. Jopa käytännössä ilmasta (aivastus/yskäys metrin läheisyydessä tms.). ⁣

Pitkänen muistuttaa seuraajiaan siitä, että kuka tahansa voi olla koronaviruksen kantaja, vaikka olisikin oireeton. 

– Nyt jos ikinä otetaan tää paska tosissaan ja oikeesti ei liikuta mihinkään minne ei oo pakko.⁣Kohta Suomi on karanteenissa koko vuoden 2020, hän kirjoittaa. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja