Suurseurat Eurooppa-liigan nuorimman hattutempun tekijän perässä – 120 miljoonan euron ihmepoika liikuttui maalin jälkeen kyyneliin

Benfican 19-vuotiaasta Joao Felixistä tuli torstaina nuorin Eurooppa-liigassa hattutempun tehnyt pelaaja, kun hän johdatti Benfican 4-2-voittoon Eintracht Frankfurtista puolivälierien avausosassa.

Frankfurt pelasi ottelussa vajaalla lähes tunnin ja vaikutti jo saavan kylmän kylvyn, kun Benfica meni toisen jakson alussa 4-1-johtoon. Vaihtomies Goncalo Paciencian kavennus esti ottelua kuitenkin ratkeamasta liian aikaisin.

Benfican päävalmentaja Bruno Lage yritti suojella Felixiä pelin jälkeen muistuttamalla tämän kehitysvaiheesta.

– Jos hän ei olisi tänään tehnyt maalia, kaikki olisivat sanoneet, ettei hän ole kunnossa. Kolmen maalin jälkeen kaikki sanovat hänen lentävän, Lage sanoi Reutersin mukaan.

– Otetaan rauhallisesti. Annetaan hänen kehittyä ja nauttia itsestään. Yhtenä päivänä hän tekee kolme maalia, toisena päivänä hän ei tee yhtään. Hänen täytyy kehittyä luonnollisesti.

Felixin hattutemppu sinetöityi Benfican neljännessä maalissa. Tämä liikutti myös yhden maalisyötön ottelussa tarjoilleen pelaajan kyyneliin.

ESPN kertoo esimerkiksi Manchester Unitedin ja Real Madridin olevan hyökkäävän keskikenttäpelaajan perässä. Felixin ulosostopykäläksi on määritelty 120 miljoonaa euroa.



Lue myös:

    Uusimmat