Chelsean päävalmentaja ilmoitti rattijuopumuksesta kärähtäneelle keskikenttäpelaajalleen, ettei tällä ole tulevaisuutta seurassa: "Hän ei sovi systeemiini"

Eurooppa-liigan puolivälierien ensimmäiseen osaotteluun Slavia Prahaa vastaan valmistautuvan Chelsean päävalmentaja Maurizio Sarri kertoi, ettei keskikenttäpelaaja Danny Drinkwaterilla ole tulevaisuutta seurassa.

Sarrin mukaan viimeksi elokuussa pelannut Drinkwater ei sovi joukkueen pelitapaan. Englantilaisen tilannetta ei helpota syyte tällä viikolla tapahtuneesta rattijuopumuksesta .

– Hän ei ole pelannut, koska hän ei sovi systeemiini, tapaani pelata. Ehkä olen väärässä, mutta se on mielipiteeni. Puhuin hänen kanssaan elokuussa, kun siirtoikkuna oli vielä auki. Sanoin, että hänen pitäisi etsiä jotain muuta, sillä hän ei tulisi pelaamaan. Kerroin hänelle syyt, minun syyni, Sarri sanoi Reutersin mukaan.

– En tiedä, miksi hän päätti jäädä. Ehkä hän toivoi meidän muuttavan systeemiämme. Minulla on erittäin hyvä suhde hänen kanssaan, sillä mielestäni, hän on hyvä poika. Hän ei vain ole sopiva pelaaja minulle.

Englannin maajoukkueessakin esiintynyt Drinkwater saapui Chelseaan Leicesteristä vajaan 40 miljoonan euron siirtosummalla elokuussa 2017.

Sarri suunnittelee tekevänsä viisi tai kuusi muutosta Eurooppa-liigan otteluun.

– Mielestäni tämä ottelu (Slavia Prahaa vastaan) on erittäin vaarallinen meille. Slavia on nopea joukkue, joten meidän täytyy olla erittäin, erittäin yhtenäisiä ja puolustaa erittäin hyvin.

– He ovat vaarallisia erityisesti keskityksissä, joissa he hyökkäävän rangaistusalueelle viidellä tai kuudella pelaajalla. He ovat myös vaarallisia vastahyökkäyksissä, joten pelistä ei tule helppo meille, Sarri ennakoi.

Kaikki Eurooppa-liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.



Lue myös:

    Uusimmat